marcia331
Fanka BB :)
Witam. Nocka calkiem niezla. Jak w koncu usnal za trzecim razem porzadnie to spal do 7 z dwoma pobudkami na jedzenie o 24.30 i 4. Takze noc zaliczam do udanych. Tymek tez ladnie spal i tylko raz sie przebudzil razem z Ignasiem ale dostal misia do reki i spal dalej. Moge powiedziec ze sie wyspalam. Do tego jeszcze w koncu na naszym wygodnym lozku spalismy a nie na kanapie jak na dzialce.
Edysiek ten pierwszy pchacz wydaje mi sie fajniejszy ze wzgledu na funkcje ale to zalezy od tego jakie jest dziecko. Na sierpniowkach 2012 jedna dziewczynka miala taki drewniany wozeczek-pchacz i byla nim zachwycona i bardzo szybko zaczela w nim wozic klocki, misie itp. I przyciski i franki nie byly jej potrzebne. Ja widze ze mlodego interesuja takie bajery wiec on musi miec duzo bodzcow.
Edysiek ten pierwszy pchacz wydaje mi sie fajniejszy ze wzgledu na funkcje ale to zalezy od tego jakie jest dziecko. Na sierpniowkach 2012 jedna dziewczynka miala taki drewniany wozeczek-pchacz i byla nim zachwycona i bardzo szybko zaczela w nim wozic klocki, misie itp. I przyciski i franki nie byly jej potrzebne. Ja widze ze mlodego interesuja takie bajery wiec on musi miec duzo bodzcow.