reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kajtuszkaa krzesłko fajna sprawa . Przynajmniej je normalnie
Milenka30 ja chciałam kupić jej takiego słonia co motylki z niego wylatuja albo coś podobnego np piłeczki ,
My siedzimy u pięknego na wsi . P się na walił i ma zgon ale położyłam Pati i musze jakoś go do ciągnąć do łóżka.

reklama
Katjuszkaaa - no tu super dziadzio! Też bym się cieszyła z dodatku pieniężnego do krzesełka i eko jabłuszek:-)
A krzesło mamy właśnie chicco Polly we wzorze happyland i początkowo Emma była średnio do niego przekonana ale teraz coraz częściej ją w nim karmię i jest zadowolona:tak:

image-2f5af8ca71edae5598827cd92e7cdafd6bc7ea3eabccc1b686d76d80c4c9765d-V.jpg

U mnie skończyło się na drinku martini+ troszkę wódki + tonik:cool2::cool2:. Mniam:-)

Załączniki

• image-2f5af8ca71edae5598827cd92e7cdafd6bc7ea3eabccc1b686d76d80c4c9765d-V.jpg
    image-2f5af8ca71edae5598827cd92e7cdafd6bc7ea3eabccc1b686d76d80c4c9765d-V.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 49
Witam,

Milenka lekko w pracy nie jest po takich nockach, ale przynajmniej psychicznie wypoczywam\.

Truskawkowa nie ma co ukrywać, że Julek uczuciem pała jedynie do pewnych części mojego ciała. Ale faktycznie ta miłość jest tak ogromna, że mam wątpliwości czy on kiedyś w życiu tak bardzo pokocha jakąś kobietę :-)

Miłego alkoholowania się dziewczyny :tak:

Aaaaa, a chwaliłam się, że w moim dwópokojowym mieszkaniu mam teraz obie babcie? MASAKRA!!!

MADZIKM wypasiony tron ma Emma,ale mi smaka zrobiłaś ,ja uwielbiam martini ze spraitem :tak:

AGUNIA jak napisałaś że o tej kobiecie dla JULKA to mi się skojarzyłaś z tymi wrednymi teściowymi,żadna nie będzie godna twojego syna bo Ciebie będzie kochał najbardziej:-D.Współczuję 2babć,to może wyskoczcie gdzieś z mężem a one niech z JULKIEM się goszczą;-)

My byliśmy na imieninach u kuzyna, ja robiłam za kierowcę wiec typowo babskiej malinówki mogłam tylko powąchać ;p

Filip jak to Filip troche pomarudził, obraził sie na mnie jak mu mokrą, ociekającą śliną skórkę z chleba zabrałam i nawet sie nie dał cmoknać przez dobrą chwilę :D pokazuje już rogi :/

Katjuszka - ja mam stary ręcznik i wjeżdżam na niego po spacerze, troche pomaga tylko rozłóż/złóż jest wkurzające :)

Madzikm - ale Emma już duża dziewczynka, nie zapomnę jak napisałaś, że wstałaś z kanapy i wody Ci odeszły i "żebyście widziały moją minę", nie wiem czemu tak mi to utkwiło w pamięci :D

MILENKA - my zawsze kasiorkę dawaliśmy dzieciakom ale w tym roku będę coś myśleć o jakichś innych gadżetach.

Edysiek - biedna Kinia, zdrówka !!

Dzieki dziewczyny za rady ale znajomi w koncu odwolali wizyte wiec problem mialam z glowy. Szczerze powiem ze mnie to nie zmartwilo bo jakos nie mialam dzisiaj wielkiej ochoty na spotkania towarzyskie. Aczkolwiek alko bym sie jakiegos napila. Ale przy mlodym na cycu pewnie nie predko. Na razie tylko radlerami 2% sie racze od czasu do czasu wieczorem. I dzisiaj sobie pol kieliszka zurawinowej wodki wlalam bo mi sie bardzo chcialo :-)

Agunia wspolczuje babc na glowie. Jak jeszcze obie w dobrej komitywie to czasem nie ma nic gorszego.

Mlody ma dalszy ciag skoku. Potrafi sie ladnie bawic i nagle ni z tego ni z owego wielki ryk. A jak chce go odlozyc to wczepia sie w moja reke albo noge i podciaga do gory byle bym go nie sadzala. I oczywiscie najchetniej stal by teraz non stop na nogach. No i ryk jak tylko wyjde z pokoju wiec lek separacyjny jak nic. Oho pierwsza pobudka......

Mika mój zrobił "zadyme" o telefon:-D:-D Jak mu zabrałam to tak sie obraził i rozpłakał, że musiałam go ponosić-bidulek powietrza złapać nie mógł:eek:

Agunia, Milenka ma rację-wręcz Julka babciom-niech się cieszą, a Ty bierz męża i zmykaj:tak: Aha mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie:-) O ile dobrze pamiętam to Ty wydałaś kuupę kasy na wyprawkę-powiedz były jakieś zakupowe niewypały???? Tak mi się przypomniało:-p

Moja młoda tez ma takie ataki jak jej coś nie pasuje lub jej zabiorę to aż czerwona sie robi ze złości czasami wrzeszczy albo płacze.
A mam takie pytanie , do tej siateczki bo wyczytałam że jej używacie . Na czym do kladnie polega jej użycie i co tam wkladacie . No i gdzie mogę ją kupić?

Alkoholowy klimat widzę ;-) też może jakiegoś leciutkiego drinka bym sobie wypiła, ale to chyba nie dziś. Wczoraj pojechaliśmy do moich rodziców, a przed chwilą wróciliśmy i niestety dwójka się obudziła. Oliwkę udało mi się uśpić ale Misiek coś świruje... a ja już dziś więcej siły nie mam.

Truskawkowa - dobre pytanie o te niewypały. U mnie przy Oliwii średnio się przydał bujaczek, mata i karuzela - ale Misiek wykorzystał je z nawiązką :-D Dostaliśmy też dla niej kilka zabawek "interaktywnych" w stylu "szczeniaczka-uczniaczka". Leżą w pudle. Z typowo wyprawkowych rzeczy nie skorzystałam nigdy z nożyczek do paznokci, a także koszulek, kaftaników i sukienek w rozmiarach 56-62.

Marcia - chwili spokoju nie masz - albo ząbki albo skoki ;-) u nas skoki raczej przechodzą łagodnie, ale Miskowi 3 jedynka idzie i kiepsko śpi ostatnio, a i w dzień bywa marudny.

A tak w temacie awantur - Misiek niezmiernym zainteresowaniem darzy wszystko to co akurat Oliwia ma w ręku. Jak w końcu coś zgarnie to awanturę zaczyna Oliwia - "Niuniu NIE!" a potem Misiek jak w końcu traci swoją zdobycz. A ja oczywiście staję na głowie żeby znaleźć sprawiedliwe rozwiązanie. I boję się momentu kiedy Misiek faktycznie zacznie raczkować bo znacznie trudniej będzie je wtedy pogodzić ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Marcia to duzo cierpliwosci. Skok przejdzie i bedzie dobrze :)

Agunia wspolczuje, ja bym nie wytrzymala z obydwiema babciami na raz.

U nas nic nowego - weekend spokojny. Milego dnia!

Do góry