Dziewczyny mam pytanie ....czy Wy dalej pierzecie ciuchy w dziecięcym proszku ?
nrazie piore w dzieciecym, ale zastanawiam sie nad przetestowaniem i jak mi sie skonczy to juz w normalnym bede prac.
Witam
Udało mi się wpaść na chwilkę. Dwa śpiochy dopiero wstały i śniadanko jedzą, skowronek pierwszą drzemkę zalicza.
Edysiek Ewcia też od cyca się odstawia, w dzień z raz może parę łyczków weźmie, w nocy niestety o cycku sobie przypomina i ze 3-4 razy się budzi. Fajnie by było gdyby po odstawieniu od cycka do butli zechciała się przystawić, ale ze smoczkiem nie bardzo wie co zrobić i póki co dozownikiem do syropu jej podaję. Nie będę kombinować z różnymi smoczkami, na tym etapie chyba nie ma sensu, zaraz i tak na jakiś kubeczek będziemy się przestawiać.
Mika ja od 2-3 m-cy piorę razem, na urlopie przetestowałam na pojedynczych sztukach pranych ręcznie, że nic małej nie jest, więc lecimy już razem, łatwiej mi tak jest.
Ewa też mamusiowa bardzo jest. Z kim innym bez problemu zostaje do momentu aż ja się pojawię na horyzoncie, albo do usłyszenia mojego głosu, wtedy nie ma zmiłuj tylko u mamy spokój.
Jutro chrzciny, obiad w restauracji więc luzik.
Milego dzionka
powodzenia na chrzcinach. Napisz jak poszło
niech zgadnę różowe
tylko które, bo ja wzięłam taki delikatny róż - wzór z Bambi i Tuptusiem :-) te z Minnie były za różowe ;-)
Ja też na ogródku robiłam, wczoraj wsadziłam 8 róż, a jeszcze muszę mieczyki wykopać i czosnek wsadzić.
oo.. a jak czosnek wsadzasz? juz zasadzony? bo ja tez chcialabym posadzic ale nie barzo wiem jak - jestem pocztkujacym ogrodnikiem
u nas kiepsko. Nie bede smecic, Milego weekendu.