marcia331
Fanka BB :)
Spokojnie dziewczyny z waszymi dziecmi na pewno.wszystko ok i rozwijaja sie prawidlowo. To tylko moj jest taki mega nakrecony ;-) zastanawia mnie po czym on taki silny jak tylko na cycu jest. Po 3 dniach przerwy kolejne podejscie do marchewki nieudane. Wyrywal mi lyzeczke z reki i sie nia bawil albo gryzl ale jak mu z jedzeniem do buzi wkladalam to sie krzywil i plul. A tym razem probowalam nie sloiczkowa tylko wlasnej roboty. Nie wiem z czym dalej eksperymentowac. Moze jakis owoc,zeby go przekonac do jedzenia innego niz cyc. Albo sprobuje dolewac swojego mleka. Na Tymka to podzialalo, bo tez na poczatku nie chcial.
Eh zapowiada sie kolejna ciezka noc. Pol godziny po zasnieciu pobudka z wielkim placzem (a wlasciwie to placz przez sen i dopiero pobudka) pomimo podanego przed kapiela nurofenu. Ide spac poki mam okazje...
Eh zapowiada sie kolejna ciezka noc. Pol godziny po zasnieciu pobudka z wielkim placzem (a wlasciwie to placz przez sen i dopiero pobudka) pomimo podanego przed kapiela nurofenu. Ide spac poki mam okazje...