Witajcie,
jejku nie było mnie z 2 dni na forum a tu takie złe wiesci
Kali i orchidea - abrdzo Wam wspolczuje, trzymam kciuki za to zeby szybko udalo się Wam znowu zajsc w ciaze i spokojnie je donosic.
Ola - trzymam kciuki za nową firmę. Moj maz tez sie zdecydowal i teraz czasem zalujemy, bo nie ma go po 14h w domu tylko pracuje, ale interes sie kreci
Witam tzrylitery!
Dagmar podziwiam - 3 dzieci, skarbnik, itp. alez Ty masz energii, trzymaj tak dalej
mojeboje i aguniagr - kiedy macie wizyty? ja mam 1.10 i juz sie nie moge doczekac
a po tych info na forum to starsznie sie niecierpliwie
co do lekarza. luxmedu i szpitala.. ja mieszkam w okolicach Warszawy. Lekarza mam ok 200 km od Warszawy i w jego szpitalu bede chciala rodzic.. no ale nie wiem czy wszystko pojdzie po mojej mysli i czasem moze byc tak ze bede musiala udac sie gdzies do tutejszego szpitala. Zamierzam zapisac sie do szkoly rodzenia przy pobliskim szpitalu. A w luxmedzie bylam na wizycie i pani doktor zalozyla mi karte. Wpisala tam ze ciaze prowadze poza luxmedem i ze maja mi robic badania na podstawie skierowania od mojego lekarza
w taki sposob ograiczylam koszty badan (moj pelny pakiet kosztuje 100 zl/m-c !). No zobaczymy co to bedzie
a ja od piatku sprzatalam, gotowalam, zakupy..i w sobote zjawili sie nasi rodzice. Postanowilismy ich powiadomoc ze beda dziadkami..i bardzo sie ucieszyli
nie wiem czy dobrze zrobilismy, czytajac dzisiaj te info na forum troche sie podlamalam.
A dzisiaj do 15 spalam
to chyba po ciezkich 2 dniach - przygotowania i goszczenia rodziców. Ale teraz mialam chwilke i nadrobilam wszystko. Generalnie mam sporo energii i ... brzuch mi rosnie! Moze troche to wyolbrzymiam, ale jest to moja pierwsza ciaza i strasznie sie ciesze. I nie moge pojac tego ze tam w srodku w brzuszku rośnie mały człowieczek
Dziewczyny pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki. Czekam na dalsze wiesci o wynikach i wizytach!