ZUZANKA - oby to było na zęby, bo wczoraj naczytałam sie o alergi, bo młody dostał jeszcze na jednym policzku pare krostek i jest ten policzek szorstki i czerwony. Boje sie aby nie była to nietolerancja mleka. Jakos nie widze siebie abym przeszła na restrykcyjna diete przy KP ale tez nie chciałabym zakończyc szybko KP i dawac mu MM. Za tydzień umówiłam sie prywatnie do pediatry alergologa.
EDYSIEK- to z Kini laseczka, długa a szczupła, modelka ci rośnie:-)
A my jak byliśmy wczoraj u lekarza to mody wazył 7350g, ok 700 g mniej niz jego brat w wieku 4 mies.
Szczepienie przesunełam takze na za tydz bo wczesniej miałam na 11.09 a zapomniałam ze 6.09 chcemy jechac nad morze.
MILENKA - powodzenia na rehabilitacji, mam nadzieje ze ta nowa rehabilitantka juz dobrze poćwiczy z malutka.
MARCIA - jak ci zazdroszcze tych przespanych przez Ignasia 4 godz, mój jak pośpi 15 min to dobrze. Wyciagnełam chuste i zaczełam go nosic tylko ze tez płacze jak juz dłuzej posiedzi. Bo tak to nic nie moge w domu zrobic, bo tylko rece i rece.
my tez idziemy na spacerek, bo dzisiaj cieplutko to trzeba korzystac
EDYSIEK- to z Kini laseczka, długa a szczupła, modelka ci rośnie:-)
A my jak byliśmy wczoraj u lekarza to mody wazył 7350g, ok 700 g mniej niz jego brat w wieku 4 mies.
Szczepienie przesunełam takze na za tydz bo wczesniej miałam na 11.09 a zapomniałam ze 6.09 chcemy jechac nad morze.
MILENKA - powodzenia na rehabilitacji, mam nadzieje ze ta nowa rehabilitantka juz dobrze poćwiczy z malutka.
MARCIA - jak ci zazdroszcze tych przespanych przez Ignasia 4 godz, mój jak pośpi 15 min to dobrze. Wyciagnełam chuste i zaczełam go nosic tylko ze tez płacze jak juz dłuzej posiedzi. Bo tak to nic nie moge w domu zrobic, bo tylko rece i rece.
my tez idziemy na spacerek, bo dzisiaj cieplutko to trzeba korzystac