reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Wtam sie sobotnio:)
Wczoraj jakos nie mialam weny do pisania a i korzystanie z tableta mnie wkurza.

Mika no szybko sie xzorientowali;) Szkoda slow:/

Moje dziecko uwaga spalo dzis od 19.30 do 7 rano:)A mam pytanie. Czy ktoras z Was uzywa klina pod materacyk? Jak dlugo go powinno sie stosowac?

reklama
Witam, Olaf padl mi wczoraj po 18 bo bylismy na ogrodku 3 godziny i chyba swieze powietrze mu dobrze zrobilo. Obudzil sie na amu o 5:30 i zjadl 160 ml! jak na mojego syna to meeeeega duzo bo zazwyczaj jest 100 ml. Na dobre obudzil sie o 7:10. Teraz wmocil kaszke i poklada sie do spania na rekach taty. Chociaz ostatnio te jego dziennie drzemki to tak z 30-40 min i jedna nieco dluzsza, wiec szalu nie ma :-)

Mój Olcio sypia na poduszce-klinie. W sumie nie zastanawiałam ile będzie z tego korzystał, ale myślę że tyle, ile będzie spał w łóżeczku. Nie chce żeby nauczył się spać na wysokich poduszkach, a znów zupełnie na płasko jakoś dziwnie. Sądzę że klinek zostanie z nami na długo.

Evelinko no to Zuzia tez nienajgorzej spi:) Moj ostatnio o 4 wstawal juz na butle i potem dalej spal dlatego dzis maz sie 6.30 zerwal i patrzy czy synek zyje:)

No Olaf tez super sobie spal

Viltutti no wlasnie chyba tak wygodniej dzieciom z klinem spac. zreszta ja tez spie na plaskiej poduszce:)

A ja się zastanawiałam o jakiej poduszce mówicie i Pan Google mi pokazał jak ona wygląda :-) Ja Małej podkładałam pod materacyk zwinięty kocyk aby był spad żeby się nie zakrztusiła jak jej się uleje. Ale teraz już wyciągnęłam kocyk i leży zupełnie na płasko :-)

Super ze dzieciaczki zaczynają nam tak ładnie spać :-)

Kroczku u mnie śpi na klinie i tez się nie zastanawiałam ile jeszcze..

Ewelinkaa 7:40? Zazdroszczę :-) bo moja codziennie przed 7 robi imprezę.. a zawsze wstaje na jedzenie conajmniej dwa razy..

Zovita moja tez śpi max 30-40 min. Trzy lub cztery drzemki dziennie.. Raz w tyg może się zdarzy ze pospi dłużej..

Słonecznej soboty Wszystkim :-)

KROCZEK moja miała klin pod materacem,ulewała dużo więc bezpieczniej,ale tak zauważyłam[może za pózno]że przez to ta główka mogła sie zle profilować bo jej leciała na pochyłe a na prostym teraz bardziej może nią manewrować.

Dziewczyny nie dobijajcie z tym spaniem ja juz po północy mam pobude a jak sie kłade po 22 to szans na wyspanie nie ma:wściekła/y:

MIKA zgrabniutki chłopczyk,a wizyta masakra.To położna po porodzie nie mogła przyjsć o to zapytać,skoro w czasie ciaży nawet na wizycie domowej krew pobiera?

reklama
Podpisuje się pod Milenką. Dobijacie nas, biedne matki nieśpiących dzieci ;-). Na taki proceder powinien być jakiś paragraf :-D

Edysiek - my też dzisiaj pomiędzy 22:00 kiedy Emma raczyła zasnąć a 7:30 kiedy wstała na dobre zaliczyłyśmy 4 pobudki :-(

Przyszła mi kołderka i poduszka dla Emmy. Teraz czekam tylko na komplet poszeweczek. Mam nadzieję, że jej podpasuje spanie pod kołderką bo noce już coraz to chłodniejsze.

Jadę dziś kupić Emmie taką zabawkę bo grzechotki już się nudzą

VTech Baby First Steps Baby Walker:Amazon.co.uk:Baby

Czy któraś z was używała takiej zabawki/chodzika dla swojej pociechy?

Ostatnia edycja:
Do góry