Hej dziewczyny :-)
Na ile Emma pozwoli to się poodnoszę do waszych wpisów i napiszę co nowego u nas:-)
Agunia - opinia lekarza specjalisty a propos za ciasnego zakładania pieluchy jest dla mnie hitem tygodnia
. Wiem, że Tobie nie do śmiechu ale ja jak to przeczytałam to na początku parsknęłam śmiechem. Lekarz wspiął się na wyżyny głupoty. I pomyśleć ile lat studiów odbył, żeby wydać tak głęboko przemyślane, medycznie uzasadnione i kosztujące "tylko" 100 zł opinie. Ogólnie - żenada
A Julek widzę twardy cyccowy zawodnik - dobre musisz mieć to mleczko, tylko ile kłopotu przysparza cycowanie jak się chce na butlę przejść a dziecko ani rusz
Madziolina - Emmie łyżeczka jakoś naturalnie przyszła i podpasowała więc nie pomogę, ale może faktycznie dużo zależeć od rozmiaru i kształtu łyżeczki więc trzeba próbować. My na pierwszą łyżeczkę kupiliśmy coś takiego i się sprawdza u nas
Buy Nuk Magic Fork And Spoon Set - Green Online In India @ Best Price
Katjuszkaaa - my się karmimy w bujaczku na półsiedząco, łyżeczką jw.
Trzymam kciuki za jutrzejszego gastrologa
Kroczku - gratuluję nowej umiejętności Kubusia
Truskawkowa Mamba - rewelacyjnie że bioderka w porządku!
Marcia - super że chrzciny udane i że Ignaś był grzeczny:-) A co do Tymka - no cóż. Mogę tylko życzyć mnóstrwa cierpliwości bo cóż innego nam pozostaje jak te nasze pociechy tak testują naszą wytrzymałość
Agmaa - co do hemoroidów, spróbuj maść Proktosedon, a jak już żadne maści nie pomagą to mąż miał leczone hemoroidy metodą Barrona i jest lepiej.
Mika - też zaczynam myśleć o zakupie kołderki, tylko wszędzie jest napisane że niby nie przykrywać dzieci do pierwszego roku życia kołderką, no ale w Irlandii to sobie nie wyobrażam że za jakiś miesiąc , może dwa Emma miałaby dalej spać pod kocykiem
Edysiek - gratuluję wygranej nawet jeśli to nagroda pocieszenia to super że się udało
Widzę że był rzut na Lidla. :-) Też poszłam i kupiłam dresik, kurteczkę polarkową i dwie pary spodenek sztruksowych
Emma też skrzeczy i się drze, może u nas to już początki leku separacyjnego - jakby mi innych rzeczy było mi mało
No i o mnie nic nie napisze bo mąż musi wyjść do pracy a ja tego posta od trzech godzin usiłuję napisać
Może później wam będę miała czas powiedzieć co po kolejnej wizycie u pediatry