Witam
haha, poczatek podobny a dalej to juz chyba gorzej u nas sen od 20 do 23:30, pozniej pobudka o 1:30, o 3:30, o 5 i juz niespanie do 7 rano. Tearz na chwilke zasnał to mama korzysta
Przyjemnego lotu odezwij sie z Polski
mi robili wymaz z oczka z antybiogramem w Białymstoku - tam urodzil sie Maluch Ale kropelki dali od razu i kazali tylko sprawdzic z wynikami czy oby dobry antybiotyk podali. Ciesze sie ze i Wam pomagaja :0 u nas byl gronkowiec w oczku.
Milego urlopowania
Loka czyżby podobna noc do mojej? Zasnęła po 20..pierwsza pobudka o 23:30.. godzina usypiania.. kolejna pobudka o 3:30 i juz wyspana.. teraz mąż z nią został bo ja już nerwowo nie wytrzymuje czasem. . Tylko ze on chce ja zmęczyć żeby popłakała a ja siedzę w drugim pokoju i płacze z nią.. ehh życie
Nie należy chwalić dnia przed zachodem słońca.. dopiero dumna byłam ze tak się pięknie cały dzień zachowywała..
haha, poczatek podobny a dalej to juz chyba gorzej u nas sen od 20 do 23:30, pozniej pobudka o 1:30, o 3:30, o 5 i juz niespanie do 7 rano. Tearz na chwilke zasnał to mama korzysta
My w drodze na lotnisko mam stresa jak ten lot bedzie wyglądał :/
Po szczepieniu nic sie nie działo, bez goraczki, usnął bez żadnych problemów, był w dobrym humorze , oprócz tego, że jadł jak smok i był rączkowy to czuje jakby nie było szczepienia - nie to co po poprzednim razie
Do "usłyszenia" z Polski ))))
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Przyjemnego lotu odezwij sie z Polski
Melduje że z Kubusiowym oczkiem już znacznie lepiej no i humor mu się poprawił
Loka co Ty jaki antybiogram oczka Tu Radomsko nie Warszawa Tu nawet w szpitaluktóry zwie się wojewódzkim mają tomograf ale nie ma go kto obsługiwać Ale kropelki te same dostalismy co Wy
USG bioderek mial po 1 miesiacu bo ulozony miednicowo a teraz po 4 miesiacu nastepne
Mojeboje Kuba tez czesciej domaga sie w upal jedzenia ale oszukuje go woda ktora bardzo lubi no i kleik kukurydziany na 120ml mleka mm dal rade na 4h
mi robili wymaz z oczka z antybiogramem w Białymstoku - tam urodzil sie Maluch Ale kropelki dali od razu i kazali tylko sprawdzic z wynikami czy oby dobry antybiotyk podali. Ciesze sie ze i Wam pomagaja :0 u nas byl gronkowiec w oczku.
Witam
Czytam na bieżąco ale urlopowanie nie sprzyja pisaniu. Upały nam nie dokuczają bo nad jeziorkiem siedzimy. Ewa chwilami próbuje mnie wykończyć ale się nie daję. Chyba skok przechodzi bo jak nie śpi to tylko rączki a śpi niedużo, przed każdym zasypianiem wrzask na cały las. Dziś póki co cisza więc może jej mija. Do siadania rwie się jak wariat. Na leżąco główka i ramiona co chwila w górze. Buziaczki dla maluchów.
Milego urlopowania