reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jotemko tak na dobrą sprawę w chwili obecnej jem wszystko z wyłączeniem potraw zawierających laktozę. Por i seler też, co prawda w małych ilościach, bo jedynie w zupach i dopiero od niedawna, no ale jednak.

reklama
Lizzy u nas kupa raz na 4-5 dni to norma, ostatnio zrobiła po tygodniu :szok: i o dziwo była wzorcowo żółta i rzadka ;-) położna mówiła mi że rekord w jej pracy z niemowlakami to 2 tygodnie i też bez zatwardzenia. Co prawda nie mamy problemów z odparzeniami ale tak po 3 dniach bez kupy też zwykle się niepokoję a Beatka z każdym dniem puszcza coraz bardziej śmierdzące bąki:-p

U mojego kupa jest albo codziennie albo co drugi. Karmię tylko mm. Na ta chwilę nie mamy problemu z kupami. W sumie to narazie nie mamy żadnej wysypki, uczuleń, ciemienichy. I oby tak dalej.

Poród miałam kleszczowy i Mały ma ciemną plamkę na czole. Po palcem jest minimalne wgłębienie :( orientujecie sie może czym usunąć tą plamkę ? Bo wgłębienie pewnie zostanie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Laseczki, a karmi któraś mlekiem NAN pro??? Podobno po nim może być zielona kupa i u nas właśnie taka jest.....:baffled:
Lecę nadrobić wpisy bo dziś znów cały dzień w trasie byliśmy:tak:

Z nowości-starszak kaszle i ciągnie nosem-obstawiam alergie- w lipcu robimy testy i zobaczymy co wyjdzie.

My jesteśmy na mm Hipp Combiotik i do każdej butli kropelka biogai i dzięki temu nie mamy kolek, a kupy są tak od 3 do 5 dziennie :cool2:

Ja podaje co drugie/trzecie karmienie pół dawki Infacolu ale bardziej asekuracyjnie. Moze z 3 razy pojawiło się coś podobnego do kolki wiec jakoś tak zdecydowałam żeby podawać i na tą chwilę żadnych kolek nie mamy.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

hej babki
Ide do lekarza. Przy karmieniu dosłownie trace sily, kreci mi sie w glowie. Wczoraj wrocilam szybko ze spaceru bo normalnie balam sie ze padne. Glowa boli mnie ostatnio nieustannie tak ze pada mi na oczy. Chwilami nic nie widze. Co jest grane? Tez tak macie? Oslabienie?
Z tych pozytywnych wczoraj porzadzilam w kuchni i wypichcilam piekny sernik z brzoskwiniami dla dzieckow na zakonczenie rokudo szkoly. Dzis już koniec szkoly -ale sie ciesze
Udanego dnia i duzo sil mamom dzieci zaczynajacych wakacje ;-)

Mamo O. to na migrene z aura wyglada. Moje dziecko spi ze smoczkiem teraz I jak tylko smoczek wypada sie budzi I od pol godziny sie tak bawimy:-p

reklama
Laseczki, a karmi któraś mlekiem NAN pro??? Podobno po nim może być zielona kupa i u nas właśnie taka jest.....:baffled:
Lecę nadrobić wpisy bo dziś znów cały dzień w trasie byliśmy:tak:

Z nowości-starszak kaszle i ciągnie nosem-obstawiam alergie- w lipcu robimy testy i zobaczymy co wyjdzie.

My mielismy okazjonalnie mm to nan pro ale od niego strasznie ciezko szły kupy i brzuszek bolał wiec zmieniłam na inne mm. Rzeczywiscie bardziej zielone byly wtedy kupki. Teraz karmie piersia a jak mm to podaje bebilon.

hej babki
Ide do lekarza. Przy karmieniu dosłownie trace sily, kreci mi sie w glowie. Wczoraj wrocilam szybko ze spaceru bo normalnie balam sie ze padne. Glowa boli mnie ostatnio nieustannie tak ze pada mi na oczy. Chwilami nic nie widze. Co jest grane? Tez tak macie? Oslabienie?
Z tych pozytywnych wczoraj porzadzilam w kuchni i wypichcilam piekny sernik z brzoskwiniami dla dzieckow na zakonczenie rokudo szkoly. Dzis już koniec szkoly -ale sie ciesze
Udanego dnia i duzo sil mamom dzieci zaczynajacych wakacje ;-)

idz do lekarza, bo to dziwne. Moze jestes przemeczona?

Do góry