reklama
Madajka
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny czy widzialyscie to??? bardzo mna to wstrzasnelo!!! prosze podajcie to dalej moze pomorzemy tej chorej babci.
http://www.facebook.com/photo.php?v=713001375383870
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Ja dzisiaj trochę gorzej się czuję. Coś mnie zamula, kręci się w głowie i brzuch nieco pobolewa a do tego humor dołujący jakiś Jednak stwierdziłam, że trzeba normalnie funkcjonować i nawet okna udało mi się przetrzeć (bo takim dokładnym myciem to bym tego nie nazwała;-)).
Ja jutro mam wizytę i może stąd u mnie gorsze samopoczucie, bo oczywiście zaczynam się stresować.
No i pewnie następna będzie dopiero za 4 tygodnie.
Ja dzisiaj trochę gorzej się czuję. Coś mnie zamula, kręci się w głowie i brzuch nieco pobolewa a do tego humor dołujący jakiś Jednak stwierdziłam, że trzeba normalnie funkcjonować i nawet okna udało mi się przetrzeć (bo takim dokładnym myciem to bym tego nie nazwała;-)).
Ja jutro mam wizytę i może stąd u mnie gorsze samopoczucie, bo oczywiście zaczynam się stresować.
No i pewnie następna będzie dopiero za 4 tygodnie.
Hej!
Nie było mnie troszkę, bo kiepsko się czułam a i humor kiepski.
Moje mdłości nadal takie same, ale może to i lepiej... Przynajmniej wiem, że nic złego się z Bąblem nie dzieje..
Moje życie to raczej wegetacja z małymi przebłyskami normalności
Piję miętę, zajadam migdały i suche wafle - jako jedyne wchodzą bez problemu.
Jutro badania.. A za tydzień druga wizyta u lekarza.
Ja obecnie mieszkam pod Łodzią, ale w Lublinie studiowałam 5 lat
Nie było mnie troszkę, bo kiepsko się czułam a i humor kiepski.
Moje mdłości nadal takie same, ale może to i lepiej... Przynajmniej wiem, że nic złego się z Bąblem nie dzieje..
Moje życie to raczej wegetacja z małymi przebłyskami normalności
Piję miętę, zajadam migdały i suche wafle - jako jedyne wchodzą bez problemu.
Jutro badania.. A za tydzień druga wizyta u lekarza.
Ja obecnie mieszkam pod Łodzią, ale w Lublinie studiowałam 5 lat
Ostatnia edycja:
eska13
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki tak się wachałam czy tu się wpisać czy nie tak Was chwilę podczytuje ale zdobyłam się na odwagę w końcu jak zobaczyłam serduszko bijące, jak widzicie mam już 2 aniołki i to moje 3 podejście, które mam nadzieję się uda, także dołaczam do Was z terminem na 15 kwietnia i Witam wszystkie kwietnióweczki )
Hej Dziewczyny.... właśnie przed chwilą serce mi stanęło... byłam w ubikacji i plamię.. tak na różowo - czerwono... wcześniej raczej brudziłam była to typowa brązowa zaschła krew ale teraz to co innego strasznie się martwię... ogólnie czję się w porządku oprócz tego, że jestem dzisiaj troche śpiąca.. ale też zaczęły się dni w których " powinnam" dostać miesiączkę... więc sama nie wiem co myśleć. do lekarza mam w poniedziałek.. poczekam troche.. najwyzej do szpitala pójdę
eska13
miliondini spokojnie tez tak miałam tydzień temu po prostu się połóż i zobacz czy przestało a jak dalej plamisz to wio do szpitala a bierzesz jakieś leki na podtrzymanie??? czasem z braku progesteronu się tak dzieje albo z wysiłku albo własnie w terminie @ także spokojnie
TruskawkowaMamba
Hej Dziewczyny.... właśnie przed chwilą serce mi stanęło... byłam w ubikacji i plamię.. tak na różowo - czerwono... wcześniej raczej brudziłam była to typowa brązowa zaschła krew ale teraz to co innego strasznie się martwię... ogólnie czję się w porządku oprócz tego, że jestem dzisiaj troche śpiąca.. ale też zaczęły się dni w których " powinnam" dostać miesiączkę... więc sama nie wiem co myśleć. do lekarza mam w poniedziałek.. poczekam troche.. najwyzej do szpitala pójdę
kochana kładź się i wstawaj TYLKO na siusiu!!!!!!!! Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Leżałam 3 dni i przeszło. Jeśli brzuch nie boli to mój gin zaleca leżenie do ustania krwawienia i jeszcze 2 dni dłużej. Ale jak się bardzo niepokoisz i krwawienie jest duże to gnaj do lekarza. Ja teraz w terminie @ miałam plamienia ale raczej takie beżowe i już minęły.
biore drugi tydzień duphaston 3x1, przed chwilą byłam w toalecie , już tylko takie beżowe upławy delikatne, zobacze co dalej, leże w łożku, włączyłam sobie MasterChefa i staram się wyluzować.... dzisiaj mój lekarz nie przyjmuję ale jutro może do niego zadzwonię na wszelki wypadek.. potruję mu tyłek
eska13 TruskawkowaMamba Dziękuję .. no pociesza sie ze to krwawienie to takie rzadkie było i raczej niewielkie.
eska13 TruskawkowaMamba Dziękuję .. no pociesza sie ze to krwawienie to takie rzadkie było i raczej niewielkie.
Ostatnia edycja:
reklama
Eska witaj wytrwala kobieto i powodzenia ze szczerego serca!!!!
Miliondni dobrze robisz, postaraj się wyluzować, bo nerwy nic nie pomogą :* Miałam też różowe plamienia jednego wieczoru, teraz co jakiś czas takie beżowe na papierku, najważniejsze, żeby brzuch nie bolał, możesz też łyknąć nospę, będzie dobrze!
A ja czytam Was na bieżąco, ale jakoś wbić się nie mogę, bo wciąż się martwię, że jeszcze serduszka nie było, teraz 2 tygodni wegetacji do kolejnego usg, muszę się jakoś przekulać.. Ale plamienia ustały, brzuch prawie wcale nie boli prócz kłucia po bokach, cycki obrzmiałe i bolą, mdli mnie cały dzień, więc chyba jest nadzieja..
Miliondni dobrze robisz, postaraj się wyluzować, bo nerwy nic nie pomogą :* Miałam też różowe plamienia jednego wieczoru, teraz co jakiś czas takie beżowe na papierku, najważniejsze, żeby brzuch nie bolał, możesz też łyknąć nospę, będzie dobrze!
A ja czytam Was na bieżąco, ale jakoś wbić się nie mogę, bo wciąż się martwię, że jeszcze serduszka nie było, teraz 2 tygodni wegetacji do kolejnego usg, muszę się jakoś przekulać.. Ale plamienia ustały, brzuch prawie wcale nie boli prócz kłucia po bokach, cycki obrzmiałe i bolą, mdli mnie cały dzień, więc chyba jest nadzieja..