Witam, mały pospał to ja wyprasowana jestem - tzn mały wkońcu ma wyprasowane więcej niż na jeden dzień
Ja czekam z niecierpliwością na laktator elektroniczny LOVI Prolactis (zobaczymy jak się sprawi) do testowania w końcu tatuś nakarmi szkraba a ja może na jakieś zakupy wyskoczę.
mówicie że już krótki rękaw można? a jak krótkie nogawki to wkładacie skarpetki?
Edysiek dzięki za info z czapeczką - nie wiedziałam, że o o cimiączko chodzi.
nie pamiętam co jeszcze komu bo na raty czytałam... maly wstal wiec koncze
-------------------------------
Olo ulał, przebrałam, na krótki rękaw i jest szczęśliwy
Ja czekam z niecierpliwością na laktator elektroniczny LOVI Prolactis (zobaczymy jak się sprawi) do testowania w końcu tatuś nakarmi szkraba a ja może na jakieś zakupy wyskoczę.
U mnie cisza ale się bb na górze strony tłumaczy o co chodzi...Cholera tez dostajecie jakies spamy dzis na skrzynke bb?
o jaak ja nie lubię tych dobrych rad i obcych rąk grrrZ zazdrością czytam wasze wpisy, bo Julek w nocy je co 2 godz, a o 5 budzi się już na dobre. I całe dnie sie drze, już nawet na spacerach robi mi awantury. A najgorsze jest to ze wszystkie babcie, które mijamy próbują mi dawac dobre rady i pchaja sie z łapami do dziecka
no to ja jak jest przerwa długa to wyrodna matka nie budzędzień dobry:-):-)
Przeczytałam Wasze wpisy, ale jak zaczęłam odpisywać to musiałam zrobić przerwę na karmienie i już nic nie pamiętam
Było cos o karmieniu w nocy-moje dziecko wczoraj zjadło o 20, a potem o 3 w nocy sama go obudziła na jedzenie bo już się wystraszyłam-7h nie jadł Wciągnął 120ml i spal do 7-tzn znów go obudziłam -ale ze mnie matka psychopatka
Dziś w nocy nie będę nic robila jak wstanie to wstanie
A pytanie mam czy wszystkie juz na kontroli u gina byłyście??
mówicie że już krótki rękaw można? a jak krótkie nogawki to wkładacie skarpetki?
Edysiek dzięki za info z czapeczką - nie wiedziałam, że o o cimiączko chodzi.
nie pamiętam co jeszcze komu bo na raty czytałam... maly wstal wiec koncze
-------------------------------
Olo ulał, przebrałam, na krótki rękaw i jest szczęśliwy
Ostatnia edycja: