Mika gratulacje
Nie martw sie gadaniem innuych - rob tak jak uwazasz i zeby bylo dobrze dla Kubusia u mnie kazda babacia ma swoje zdanie i zadne z nich raczej z moim zbiezne nie jest poslucham ale i tak robie swoje, a do ich zdania staram sie nie przywiazywac.
ja juz prawie calosc zrzucilam, zostalo mi jakies 2 kg i wroce do wagi z przed ciazy. Jednak jakby sie dalo to chcialaby, wiecej zrzucic, ale zobaczymy, bo ta waga przed ciaza tez byla wysoka co do brzucha - jeszcze dól troche wystaje, ale nie ma tragedii. Juz nosze swoje ubrania normalnie, wiec powoli wracamy do normy
Dziekuje dziewczynki za podtrzymanie na duchu. Ja nadal bede walczyla o mleko z piersi ale najbardziej mnie denerwuje krytyka mojej mamy bo jakto tak juz na starcie zalozyc ze nie bede karmila na sile piersia. No niby przyznaje racje ze dobro Kubusia najwazniejsze ale jednak zawsze jest jakies ale i presja na mnie ogromna.
Madziolinka ja to stracilam 10kg i zostalo mi jeszcze 12kg do zrzucenia. Brzuch mam jak w 5 miesiacu i nie moge na niego patrzec Nie moge sie doczekac konca pologu i mozliwosci rozpoczecia cwiczen
Nie martw sie gadaniem innuych - rob tak jak uwazasz i zeby bylo dobrze dla Kubusia u mnie kazda babacia ma swoje zdanie i zadne z nich raczej z moim zbiezne nie jest poslucham ale i tak robie swoje, a do ich zdania staram sie nie przywiazywac.
po 3 tyg standardowo kolki??? a ja myslalam, ze jak moj nie ma to juz miec nie bedzie... ehh
a powiedzcie dziewczyny, czy brzuszki juz Wam spadly?
ja juz prawie calosc zrzucilam, zostalo mi jakies 2 kg i wroce do wagi z przed ciazy. Jednak jakby sie dalo to chcialaby, wiecej zrzucic, ale zobaczymy, bo ta waga przed ciaza tez byla wysoka co do brzucha - jeszcze dól troche wystaje, ale nie ma tragedii. Juz nosze swoje ubrania normalnie, wiec powoli wracamy do normy