reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej dziewczyny!
Agmaa, Nataliaeg GRATULACJE!!!!!
Od czwartku wieczorek (21.15) jesteśmy w domu. Jest intensywnie. Nie mam czasu na nic lajtowego. Powrót do domu to 5 pralek prania i tyle jeszcze czeka w kolejce, bo Piąty urządził mokre noce :-( Od jutra prawdopodobnie będę już sama z dziećmi. Boje sie odbierania ze szkoły i przedszkoli, bo to 1,5godz w aucie a bywa że więcej :-(
Szosty wisi na piersi z tycimi przerwami. Lubi mleko i lubi cyc...
Kończę, ściskam, życzę powodzenia, póki co na bb czasu mi nie starczy :-(

reklama
EDYSIEK moja po wczorajszych kryzysie bez spania i ciągłego cycowania,też 5godzin przespała w nocy aż w szoku byłam.Teraz próbuje spać ale kręci się ciągle,kaszle ją dalej:no:.

JOTEMKA podziwiam zebrać rano taką gromadke i porozwozić z takim maluszkiem,mi 2rano ciężko ogarnąć przed wyjsciem do przedszkola;-).

Witam laseczki.
Ja tez wczoraj mialam sadny dzien:(
Kubus non stop wisial na cycu:/
Dzis poki co nie jest lepiej. Na dodatek urazil sobie pepuszek i krew sie troszke wczoraj polala:(

Mama O trzymam kciuki za poprawe humoru bo u mnie to samo:/

Uff u nas dzisiaj lepiej niz wczoraj. Widocznie wczoraj byl jakis kiepski dzien. Pierwszy nocny sen mial 4 godziny, a potem tak roznie ale nie bylo zle. No i jak zjadl o 8.30 to spal do po 11 wiec przedpoludnie tez niezle. Zobaczymy co pokaze na przyjazd babci i dziadka, bo maja przyjechac na obiad.

Jotemka Ty to jestes niesamowita. Ogromnie Cie podziwiam ze ogarniasz ta swoja gromadke.

Moja też miała kryzys 3 tygodnia. W końcu dostała mm, i chwilę później napełniły mi się piersi mlekiem, bo były ciągle stymulowane przez kilka godzin wcześniej. Ale wtedy już mała była pojedzona. Efekt- uczucie jak przy nawale pokarmu albo i gorsze..

Trzymajcie kciuki bo od 7 rano mam regularne skurcze co 6-7 minut, po prysznicu troche się wydłużyły do 9-11 minut ale wracają czestszych. Plus biegunka :/
Zjem rosół i jedziemy do szpitala :D
Mam nadzieje, że to jednak poród sie zaczął :D

Mika trzymam mocno kciuki żeby okazało się że maluszek zdecydował się na wyjście z brzuszka. Widocznie leniuszek z niego będzie jak mu się tak nie śpieszyło więc niedziela dobry dzień na poród :-D Jak będziesz mogła to daj znać jak rozwój sytuacji.

Tfu, tfu nie chce zapeszyć ale dzisiaj wrócił mój aniołek :-) mały tylko je i śpi. Ciekawe czy odwiedziny dziadków też prześpi.

Mam pytanie, jak długo używałyście pieluch 1? Pamiętam że z Tymkiem jakoś szybko przeszliśmy na 2, a w sumie to mój synuś kawał chłopa. Tylko nie pamiętam czy duża różnica jest pomiędzy 1 a 2, a my na dadach jedziemy. Mam jeszcze 1,5 paczki (ale to te małe opakowania są) a potem zobaczę.

Cześć Dziewczyny,
Dziękuję za wszystkie gratulacje :) ny nadal w szpitalu, bo Adaś ma sporą żółtaczkę. Już ponad dwie doby jest w inkubatorze pod lampami i jeszcze pewnie tyle przed nami. Dużo wisi na cycku, przez co muszę go częściej wyjmować i dłużej karmić niż normalnie. Ehhh mam nadzieje, ze to się niedlugo unormuje i pójdziemy wreszcie do domu, bo okropnie tęsknię za Jasiem.
Agmaa gratulacje!
Mika trzymam mocno kciuki :)

reklama
MIKA powodzenia,pora zamknąć narodziny na naszym wątku;-)

Marcia ja jedynek ponad miesiąc używałam,ale już ciasnawe były i rzadkie kupki wypływały na plecy;-).Teraz mała penie koło 5kg waży i następne już chyba 3kupię,ale to mega pake 2jeszcze skończe.

A jak już w temacie to od jutra w lidlu zielone pampki na promocji po 29,99

Do góry