reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jotemka Gratuluję! !!!!!!!! Ale się cieszę, że już masz Dzidziusia przy sobie :D

Mi niestety skurcze ustały, a wczoraj byłam pewna, że do rana będzie już po wszystkim. No nic dzisiaj idę na wizytę i zobaczymy czego się dowiem.

Uciekam bo teściowa ma wpaść, więc muszę ogarnąć mieszkanie :)

reklama
Jotemka ogromne gratulacje. Spory maluszek i na pewno sliczny.

No to jeszcze tylko pare dziewczyn i bedziemy w komplecie. Oby jak najszybciej.

A mnie jest dzisiaj zimno. W nocy mnie trzeslo az sie przykrywalam po uszy. Potem znowu sie spocilam, bo tu w szpitalu strasznie duszno jest. Ale nie moge okna otworzyc bo jak tylko sie rusze to mi zimno. Temperatury nie mam. Mam nadzieje ze sie nie przeziebilam. Ale wydaje mi sie ze to od nawalu pokarmu ktory wlasnie mnie dopada.

Czekamy niecierpliwie na obchod pediatryczny i na jakies informacje o badaniach.

JOTEMKA - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARCIA - super, oby sie udało wyjść jak najszybciej, bo jednak w domu to wdomu i Tymek napewno juz teskni. Ja leżałam 2 dni i wydawało mi sie to wiecznością.

A ja dzisiaj jestem wyspana. Młody budził sie tylko 2 razy.
Powiedzcie czy wasze dzieci też tak często robia kupkę, mój to przy każdym karmieniu, dziennie ok 15 pampersów idzie. Ale w sumie to chyba dobrze bo chociaz brzuszek go nie boli.

Dzisiaj mam wizyte położnej, niech zobaczy czy żóltaczka przypadkiem sie nie pogorszyła, wg mnie to nie, ale lepiej fachowym okiem to sprawdzić. Jak wychodzilismy ze szpitala to młody poziom bilubiryny miał 9,9 więc to jeszcze nie tak tragicznie.

Ok ide zrobić straszakowi śniadanie, bo wtym tyg go nie puściłam do przedszkola bo nie miałabym jak go wozić, ale od przyszłego sie zacznie, rano małego do fotelika i jedziemy, mam nadzieje ze tylko w przedszkolu taki mały szkrab nic nie zdąży złapać.

Cześć Dziewczynki, widzę ze grzecznie się rozpakowujecie :) Gratuluję wszystkim szczęśliwym mamusiom i trzymam kciuki, za te z Was, które jeszcze w dwupaku :)

Ja troszkę z łezka w oku cieszę się z Wami, ale nie będę marudzić..
Gdzieś duchowo poczułam potrzebę ponownego zajścia w ciążę....w sumie takie pół roku to dobry czas na dojście do siebie :) Gorzej tylko, że mój mąż w ogóle nie ma już potrzeby posiadania drugiego dziecka i to mnie smuci, ale może najdzie go jeszcze wena na tatusiowanie i spacerki z wózkiem :)
Chciałam się tylko z Wami podzielić moimi myślami:)

A Wam kochane życzę zdrowych silnych maluszków :)

JOTEMKA - gratulacje Szcześciaro :)

Agmaa, Natalia_eg - dajcie znać po wizycie

AGMAA - ja po wizycie swojej teściowej pewnie bym urodziła :D no ale boi sie latać i nie przyleci :D

Marcia- jak po wizycie ?wychodzicie ?

U mnie dalej cisza, nic się nie dzieje.

Ni_kusia - Fajnie, że do nas wpadasz :)

Super, że czujesz chęć posiadania Bobasa. A co do męża to nie wiesz jak to jest : nie są gotowi na dziecko dopóki sie nie okaże, że jest w drodze.
Powodzenia i trzymam kciuki :)

reklama
Do góry