reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam was dziewczyny z rana:-) Dzisiaj wyspalalam się. Na wieczór dostałam tabletkę przeciwbólowo a małego mi wzięli bo nie dalabym rady nawet wstac aby go przewinac. Mnie rana bsrdzo boli i rwie, zobaczę jak będzie dzisiaj, mam nadzieję że lepiej. Jak wszystko będzie z malym ok to jutro wyjdziemy do domu, kurcze Tęsknię już bardzo za starszakiem.

reklama
Oliwia mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i będziesz mogła w pełni cieszyć się Maleństwem

Ja dzisiaj nockę mogę uznać do udanych bo wstawałam tylko dwa razy, tylko że kurcze bolą mnie stopy.. są od dawna już opuchnięte i chyba moja skóra już ma dość i się buntuje... czasami jak na nie patrzę, to się dziwię, że jeszcze nie popękała

A właśnie miałam Was zapytać... Dzisiaj kończy mi się zwolnienie bo mija tydzień od wyznaczonej daty porodu i co dalej leci mi już macierzyński tak??? Muszę w związku z tym załatwić jakieś formalności??? nie odnajduję się w tych wszystkich procedurach i papierzyskach :sorry2:

Dzien dobry. U nas tez nocka super ;-) milo sie wyspac. Marcia ale nam dzieci porosly w tych brzuchach, ciesze sie ze wszystko poszlo sprawnie;-)

Hej!
Agmaa nie pomogę :-( Moje zwolnienie kończy się 11dni po terminie :-(
Mam stres, zaraz jadę na Ktg które pewnie znów okaże sie cudownie książkowe, nieporodowe a szyjka długa i zamknięta... Mały prawie sie nie rusza dzisiaj, wczoraj było trochę skurczy ale bez szału.
Sciskam ciepło.

Witam się z rana,
Jotemko może na poród jest już spokojniejszy? Życzę ktg ze skurczami i rozwarcia przynajmniej na 2 palce.
U mnie noc spokojna, nawet do toalety nie wstawałam. Za to rano mój starszy wstał w okropnym humorze i jęczy, teraz pogodusie mu pomagają :/ Za to ten w brzuchu urządza sobie chyba imprezę w brzuchu bo strasznie się wygina.
Miłego dnia Dziewczyny!

Witam z rana ;D
Wyspana, najedzona, czekam na składniki do mufinek Jotemki, które zamierzam dzisiaj zrobić - chodzą za mną odkąd podałaś przepis!!

Skurczowego KTG Ci życzę i pozostałym dziewczynom rozkręcania się akcji... macie max. 6 dni na rozpakowanie ale życzę wcześniej.

Co do zwolnienia to lekarz może chyba wypisać kolejne?

Auliya, smacznego!!!!!!
Natalia, właśnie postanowiłam jeszcze wrócić do domu, nie chce tego porodu przed niedzielą :-) Muszę się najeść jak należy ;-) I chce wyjść z małżem na kolacje a to możliwe jest dopiero jutro.
Jadę! Trzymajcie kciuki, żeby było po prostu z maluchem dobrze :-D

Jotemka trzymam mocno kciuki !!!!!!!!!! Ja w sumie też mogłabym rodzić po niedzieli bo 27 mamy rocznicę i planowałam iść na jakąś kolacyjkę oczywiście z inicjatywy męża :-) Ale znając jego romantyzm sama coś zorganizuję :-D

reklama
Jotemka trzymam kciuki :-)

My czekamy na położną środowiskową. Nawet udało mi się posprzątać. A w jestem sama z malutką, bo mąż w pracy, córka w szkole, nawet teściowa wybyła do miasta.

Dzisiaj córcia obudziła się tylko 2 razy w nocy - o 1 i o 5. Z tym, że od 5 to już się kręciła. A ja przed 7 i tak wstaję, bo starsza do szkoły.

Do góry