reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Doczytam Was Kochane jak mąż pójdzie na siłownię i zwolni kompa. Ja nadal w dwupaku, rozdarcia brak, skurcze nie przekraczają 40 więc w sobotę mam się wstawić na test oxy ale coś czuję, że skończy się cesarka.... :(

Jestem padnieta ale szczesliwa!!!!!! I czuje sie rewelacyjnie!!!! Zdecydowanie lepiej niz po pierwszym porodzie ze znieczuleniem!!! Brak naciecia krocza jest cudowny!!!! Moge normalnie siedziec i chodzic. Mlody dossal sie juz na porodowce ladnie i musial cos pociagnac, bo niedawno mu sie ulalo bo jeszcze sluzu mial sporo.

Nie doczytuje bo nie mam sily. Ale trzymam kciuki za dziewczynki w dwupaku zeby sie jednak szybko rozsypaly.

reklama
Marcia GRATULUJĘ SZCZĘŚCIARO !!!!!!!!!!

A ja zaraz poczytam z czym ten test się je i jak się do niego przygotować.. Ahh jak ja bym chciała mieć to już za sobą...
Jotemka to co, zostałyśmy cztery na placu boju?? No to nieźle
:-D tyle nas było :-) Dzisiaj też urodziła moja koleżanka z pracy, więc zostałam na szarym końcu. Ciekawe czy załapie się na kwiecień czy będę majówką :sorry: Nie ważne... oby Szymek był zdrowy to jest najważniejsze :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry