reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja juz powiem Wam jestem mega wsciekla! Szwow mi nie zdjeli, bo jeszcze rana, mam przyjechac po niedzieli, ale nie to jest najwazniejsze, bo ja tu jestem najmniej wazna! Spotkalam sie tez z pania od laktacji, super przemila babka, sprawdzila malego- wszystko ok, zaczela mnie uczyc karmic piersia i bez nakladek sie nie obylo, maly sie przyssal, ale w domu proaowalam i niby do jednego sie przyssal, a do drugiego juz nie... On sie zanosil ja denerwowalam, skonczylo sie na mm, nie wiem... Sil brakuje, jutro polozna z przychodni przychodzi, moze ona pomoze...

reklama
Lizzy Gratuluję !!!!
Marcia korzystaj i ciesz się nudą bo of jutra raczej o nią będzie ciężko :)
Niunia super, że jesteście już w domku :D teraz możesz cieszyć się Maleństwem w domowych pieleszach ;)

A mnie dopadł jakiś kryzys... jak jeszcze jedna osoba zadzwoni zapytać kiedy mam zamiar urodzić to chyba zabiję! !! Komu bardziej jak nie mi zależy na tym, by Szymus był już z nami?? Ehhh

Madziolina spokojnie, moze jeszcze dacie rade z tym karmieniem. Skoro przy doradcy sie udalo go dostawic to widocznie trzeba pocwiczyc tylko na spokojnie.

Agma doskonale Cie rozumiem bo tez mam juz dosyc ciaglych telefonow i smsow z pytaniami. Ale przeciez to nie od nas zalezy......

A ja zaczynam sie stresowac przed jutrem..... cos czuje ze w nocy spac nie bede mogla.... wlasnie polozna u mnie byla i mowila ze z samego rana wenflon mi zaloza i lewatywe zrobia, a po obchodzie przeniosa na porodowke i tam podadza oksytocyne. Normalnie mi cisnienie chyba wzroslo na sama mysl.....

Marcia staraj się myśleć o pozytywach.. masz tą pewność, że już zaraz będziesz miała dzidziusia przy sobie i przyznam szczerze, że Ci zazdroszczę bo ja nadal żyje w niewiedzy. Jutro mam kolejne KTG, zobaczymy co wyjdzie i co powie położna

Oliwia, Lizzy gratulacje!!!!!
Marcia, śpij nie stresuj sie :-)
Agmaa, no to tylko my zostałyśmy. Na pocieszenie: byłam na ktg. Piękny zapis: bez skurczy. Badanie gina? To dopiero rewelacja: szyjka mi sie wydłużyła i jest b.wysoko, nie mogła sie do niej dostać tak wysoko jest. W dodatku odgieta do kości krzyżowej. ZERO OZNAK PORODU. A wkurzające pytanie zadała pani dr: kiedy ma pani zamiar urodzić :-D

Czego jak czego sle tego, że przenoszę się nie spodziewałam :) i tego ,że będę na szarym końcu w oczekiwaniu na Maluszka. . A Pani dr mogła sobie darować ten komentarz:dry: ahh ja dzisiaj jestem tak nabuzowana, że moglabym komuś przywalic dla odreagowania:-D

Oj Jotemka, Agma strasznie Wam wspolczuje. U mnie mimo oznak porodu nic nie rusza do przodu. Obawiam sie tej oksytocyny i tego jak to wszystko pojdzie..... moglyby mnie jakies skurcze w nocy zlapac w nocy albo nad ranem zebym nie dostawala kroplowki tak bez zadnej akcji. No ale to juz nie ode mnie zalezy. Po calym spokojnym dniu podbrzusze mnie tylko boli.... ide spac bo o 5.30 pobudke mi zapowiedzieli..b

reklama
Do góry