reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej dziewczyny :) Witam się z rana :)

Oliwia Powodzenia !!!!!
Marcia daj znać jak po obchodzie, ale mimo wszystko trzymam mocno kciuki żeby się rozkręciło na dobre bo ile Ty dziewczyno się męczysz to masakra!!

U mnie bez zmian, nic się nie dzieje to sobie okna umyje bo ładna pogoda :tak: odwiedzę może babcię i poszukam jeszcze raz staniku do karmienia bo boję się zamówić przez neta.... ale tu nigdzie nie ma z fiżbinami..:wściekła/y: Zapytałam Pani z Triumfie, kiedy będą to powiedziała, że nie wie .... więc raczej nie okazała się pomocna :-p

Niunia a Ty szybciutko do domku wychodzić :-) Suuuper cieszę się bardzo :tak:

reklama
Jeszcze raz dziekuje za gratulacje. Tak tutaj noworodek musi byc w szpitalu 24 godziny od porodu, kiedys byly dwie doby ale chyba kryzys nadszedl:-p I dobrze bo zwariowac mozna, moje serduszko tylko spi I je od wczoraj wsumie tak konkretnie ciagnie butle, no ale nie placze wcale takze zycze sobie zeby tak zostalo:-) za 4 godziny wychodzimy:-D
Oliwia gratulacje kochana.

Oliwia Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!

Lizzy Kochana nie denerwuj się ! wszystko będzie dobrze :tak: pomyśl sobie, że za chwilę Maleństwo będzie już z Tobą :tak:

Trochę Wam zazdroszczę ale nic.... cierpliwie czekam na swoją kolej ...

Oliwia gratulacje!!!!! Lizzy trzymam kciuki!!!!

Rety wszystkie urodzicie a ja zostane w tej ciazy...... badanie mialam dopiero teraz. Poniewaz nic sie nie dzieje z dzieckiem a wody czyste to indukcja na jutro...... dzisiaj mam odpoczywac.....

Oliwia gratulacje :)

Lizzy trzymam kciuki - bedei dorze. Nie bardzo pocieszy cie pewnie fakt ze po cc tez jest wskazana dieta. Ale wtedy to mozna sie napatrzec na maleństwo i juz człowiek nawet głodu nie czuje :)

Marcia no to ładne jaja, ten Twój synek to sobie chyba zarty stroi. Moze cos sie ruszy przed jutrem. A poki co rzeczywiscie odpoczywaj.

Oliwia - gratulacje :-) jednak nie doczekasz do maja ;-)
MamaO. - ja zapraszam serdecznie Twojego maluszka, może posłucha :-)
Marcia - Ty to masz przeboje...
Niunia - czyli zaraz w domu :-)

No aktualnie siedze jak na szpilkach I czekam na lekarza bo pani pediatra chce sie upewnic ze to co slyszy u malutkiej to nie szmery w sercu:/ kuzwa wyjsc z siebie I stanac obok, wez teraz czekaj az sie zjawi :-(

reklama
Leżę i boli trochę rana na brzuchu. Niestety synka jeszvze
Nie mam przy sobie. U mnie poród zaczął sie naturalnie ale musieli zrobic CC bo pomimo pełnego rozwarcia malutki nie zszedł w dół i lekarz podjął decyzję o cięciu bo malemu tętno spadalo

Do góry