reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kochane kwietnióweczki gratuluje wam wszystkim nowonarodzonych dzieciaczków. To ile jeszcze dziewczyn zostało w dwupaku?

U nas kolki więc mała na rączkach non stop czasu na nic nie mam. Już zaliczyliśmy wizyte u lekarza bo Antosia ochrypła okazało się ze to pewnie od płaczu no i przepuklina pępkowa jej wyszła też pewnie od płaczu. Jutro mamy usg bioderek a ja modle sie o ładna pogodę bo auto mi się rozkraczyło i poszło na żyletki a ja zostałam z wózkiem i wszedzie na nogach teraz.

pozdrawiam was goraco.

reklama
Ola współczuję kolek i tych wszystkich problemów. Jak się sypie to po całości:(

Niunia ale mam ochote na pobyt w basenie:)

Auliya jak tam skurczybyki?

Kroczek mysle sobie ze jak bym weszla do wody to juz bym w niej urodzila:p . Ale na serio skurcze bola troche bardziej hehe, moze faktycznie ten szum wody dziala ;-)

Kroczku, u mnie przez chwileczkę było słońce a teraz znów ściana deszczu...
Niunia, bardzo mi Cię szkoda z tymi skurczybykami nie dającymi właściwego efektu, serio...
Ola, kolki, biedna malutka. Oby szybko sie skończyły...
wyczyscilam torbę do szpitala :-) Teraz musi wyschnąć :-) Spakuje dzisiaj, najpóźniej jutro, bo cośtam muszę jeszcze dokupić. Tzn nawet nie muszę ale dobrze by było.
Ciekawa jestem jak Auliya i jej skurczybyki :-)

Jotemka chcialabym napisac ze sie przyzwyczailam,ale tak nie jest bo zawsze licze ze moze tym razem sie rozkreci. ..w domu to nawet czasami nie mowie ze boli bo potem przechodzi I jest zonk:-( ale to nic teraz jade na zakupy I sie smutac nie bede;-)

Jotemeczko brawo są postępy w przygotowaniach:-p

Dobrze że jednak nie wyszłam na dwór bo deszcz za 10min od wyjścia Słoneczka się pojawił:/

Kończę oglądać serial i idę odgrzać rosołek i knedelki z truskawkami sobie zrobię:)

To siedz Niunia na basenie póki się nie rozkręci:-D

reklama
Do góry