reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kochane kwietnióweczki gratuluje wam wszystkim nowonarodzonych dzieciaczków. To ile jeszcze dziewczyn zostało w dwupaku?

U nas kolki więc mała na rączkach non stop czasu na nic nie mam. Już zaliczyliśmy wizyte u lekarza bo Antosia ochrypła okazało się ze to pewnie od płaczu no i przepuklina pępkowa jej wyszła też pewnie od płaczu. Jutro mamy usg bioderek a ja modle sie o ładna pogodę bo auto mi się rozkraczyło i poszło na żyletki a ja zostałam z wózkiem i wszedzie na nogach teraz.

pozdrawiam was goraco.

reklama
Ola współczuję kolek i tych wszystkich problemów. Jak się sypie to po całości:(

Niunia ale mam ochote na pobyt w basenie:)

Auliya jak tam skurczybyki?

Kroczek mysle sobie ze jak bym weszla do wody to juz bym w niej urodzila:p . Ale na serio skurcze bola troche bardziej hehe, moze faktycznie ten szum wody dziala ;-)

Kroczku, u mnie przez chwileczkę było słońce a teraz znów ściana deszczu...
Niunia, bardzo mi Cię szkoda z tymi skurczybykami nie dającymi właściwego efektu, serio...
Ola, kolki, biedna malutka. Oby szybko sie skończyły...
wyczyscilam torbę do szpitala :-) Teraz musi wyschnąć :-) Spakuje dzisiaj, najpóźniej jutro, bo cośtam muszę jeszcze dokupić. Tzn nawet nie muszę ale dobrze by było.
Ciekawa jestem jak Auliya i jej skurczybyki :-)

Jotemka chcialabym napisac ze sie przyzwyczailam,ale tak nie jest bo zawsze licze ze moze tym razem sie rozkreci. ..w domu to nawet czasami nie mowie ze boli bo potem przechodzi I jest zonk:-( ale to nic teraz jade na zakupy I sie smutac nie bede;-)

Jotemeczko brawo są postępy w przygotowaniach:-p

Dobrze że jednak nie wyszłam na dwór bo deszcz za 10min od wyjścia Słoneczka się pojawił:/

Kończę oglądać serial i idę odgrzać rosołek i knedelki z truskawkami sobie zrobię:)

To siedz Niunia na basenie póki się nie rozkręci:-D

reklama
Do góry