reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Dziewczyny przeogromne Gratulacje dla was i dla dzieciaczków!!!
Podziwiam was Mamuśki którym 40 tydzień strzelił lub się zbliża .
Ja osobiście bardziej boję się przenoszonej ciąży niż porodu , ale dzisiaj stwierdziłam że niech sobie siedzi do następnej niedzieli :-)
U mnie to już niecierpliwość i ciekawość tak działa :)
W czwartek mam wizytę oby ostatnią:-D

WOW
Ale dzieciaczków :) aż chce sie krzyczeć ja też, ja też chcę !!

Gratuluję wszystkim mamusiom dzieciaczków obok siebie.

U mnie oznak porodu brak ale nareszcie słoneczko zaczyna wychodzic, to może i Wojtuś by sobie wyszedł i zrobił dziadkom prezent na rocznicę ślubu. A dziś ciąg dalszy szukania zajęcia i chyba zdecyduję się na zrobienie jakiś dekoracji dla dzieciaków na święta albo jak Jotemka zabiorę się za łóżeczko bo tatuś zawsze ma czas na wszystko :)

Araki, Edysiek i Magda najszczersze gratulacje!!! Super, że tak sprawnie Wam poszło :)))
Truskawkowa od 9 mocno trzymam kciuki, pewnie jesteś już po i szczęśliwie tulisz maleństwo :)
Jotemka gratuluję skręconego łóżeczka, ja się chyba też wezmę za nasze :p
Ja dziś miałam straszną noc, bo Jaśka bolał brzuch i spał tylko wtulony we mnie więc chodzę jak zombie :/ do tego teraz jest marudny, a pogoda nie dopisuje więc nudzimy się w domu. Ja na 15.30 mam wizytę, miałam nadzieję, że już do niej nie dotrwam :/ ehh już bym chciała żeby było po wszystkim.
Miłego dnia Dziewczyny i powodzenia tym co się szykują do rozpakowania :)))

Jotemka co to dla Ciebie takie łóżeczko:-D

U nas się przejaśniło troszkę. Poszłabym na dwór ale mi się nie chce:)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)

reklama
o dziewczyny jakie emocje! Magda, Edysiek, Araki wielkie gratulacje!
Araki cudnie, że dziewczynka zdrowa i śliczna, to chyba najfajniejsze, że juz po tej stronie brzuszka to nie ma wątpliwości :D

ściskam Was mocnp!

Do góry