reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam dziewczynki. Nie miałam zupełnie kiedy się do Was odezwać dzisiaj.
Po pierwsze wielkie gratulacje dla wszystkich nowych mamuś!!!!!! Dzielnie dziewczyny jesteście!!!!! No i super że macie już swoje maleństwa po tej stronie brzucha.

Niunia no to co rodzimy dzisiaj albo jutro????? czy jednak szykujemy te święta??

Ja po wizycie. Więcej na odpowiednim wątku. Oj przed chwilą miałam całkiem porządny skurcz. Idę korzystać z okazji że mój starszak śpi!! A w ostatnich dniach to jest naprawdę święto. Ałłaaa no i nie mogę siedzieć bo boli!!! Muszę się poruszać.

Sandra trzymamy kciuki. Jak cos to dawaj znac jak idzie.

Wiecie co ja nawet nie wiedzialam dokladnie na czym ten masaz szyjki polega. Myslalam ze to tylko po to zeby ja rozluznic a teraz poczytalam w necie bo mi ginka na koniec cos o odklejaniu dolnego bieguna powiedziala. A to chodzi o to ze odkleja w trakcie masowania worek owodniowy od macicy! A ja prawie nic nie czulam. Za to teraz skurcze jak najbardziej bolesne!!!!! Jak tym razem ustapia to sie chyba zalamie.

Marcia chyba ten porod bezemnie; aktualnie jestem po drzemce I jakos porodu juz nie czuje:O moze faktycznie potrzebuje basenu??? Ale chyba nie wolno juz co¿¡¿ tak sobie czytam te wasze wizyty I wogole, wychodzi na to ze tylko ja zostane przenoszona bo nawet jak mi cesarke zrobia to pewnie pod koniec miesiaca :'( jade gdzies na lody bo dola lapie :/

Wim wszystkie mamuski 'Marcoweczki I Kwietnioweczki' bo to roznie te maluszki 'powyskakiwaly'...

Nie bylo mnie pare tygodni, a teraz zagladenalm zeby WAM SERDECZNIE POGRATULOWAC!:tak::-D:-D:-D
I POZYCZYC POWODZENIA!
OBY MALENSTWA PIEKNIE I ZDORWO ROSLY A TYM KTORE PLANUJA KARMIC PIERSIA TO OBY WAM MLEKO PLYNELO STRUMIENIAMI! ;-)

pozdrowienia :)

reklama
Auliya gratulacje. Ja nie moge expresem Wam to idzie:szok::-D:-D:-D
Marcia odmelduj sie bardzo Cie prosze:-p
My bylismy w parku i na lodach taka sliczna pogoda ze az zal bylo w domu siedziec,dziecie w brzuchu buszuje,ale to raczej wyjscia nie zwiastuje;-)

Do góry