reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Dzięki ogromne za info kobiety.
Kurka spłakałam się z powodu tych narodzin, tyle dzieci w jednym czasie. Jeszcze raz gratulacje
Ja dzisiaj w nocy kiepsko spałam, co chwilę się budziłam. Sms'a od Magdy w nocy dostałam, gdzieś po 2... Wcześniej rozmawiałam z L-oką przez telefon. Cała szczęśliwa i w końcu spokojna :-) Pozazdrościłam tych nastrojów, klimatów dziewczynom. Zazdrość nie jest dobra, ale ta to taka pozytywna, kibicująca. Pogoda dziś jest OBRZYDLIWA: zimno, pada, wieje, bleee..... Spać mi sie chce. Piję kawę i pewnie nic nie da, bo ziewam jakbym miała pół świata pochłonąć ;-)
Jotemka
Fanka BB :)
Oj ta pełnia jednak przyciąga dzieciaczki!
Araki, no na moje nigdy nie działała ani pełnia, ani burza. Jedyne co działało, to OKSYTOCYNA :-(
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Kroczku no to Ty nie możesz rodzić jak jest fala Na jutro faktycznie bardzo dużo pracy Ci zaplanowałyśmy
Oooo no ja się Auliya nigdzie nie wybieram na razie Pracę mam do ogarnięcia no i męża nie ma
Edysiek, Araki ale Wam zazdroszcze!! I juz sobie wyobrazam co przezywacie. Bolu oczywiscie nie zazdroszcze ale i tak taki optymizm bije z waszych wpisow bo wiecie ze jeszcze troche i przytulicie swoje malenstwa. Ja tez jestem wzruszona tak jak Jotemka. Trzymajcie sie dzielnie.
U mnie sie sytuacja uspokoila. Jakies skurcze sa ale na tyle slabe ze nie zwracam na nie uwagi i ide spac z nastawieniem ze jutro uslysze to samo co tydzien temu - szyjka dluga, rozwarcie na palec. Czekamy do terminu a po swietach szpital jak sie nic nie ruszy... juz nawet nie mam sily sie tym denerwowac....
Owocnej nocy wszystkim zycze!"
Marcia to co ja trzymam kciuki jednak za pomyślne wieści
podziwiam za sprawozdania z porodówki...
sama zaczęłam spisywać skurcze w exelu bo mi się zagęściło (Madziolina Ty chyba pokoik w nim rysowałaś... )
efekty są takie:
godzina odstęp 20:37:00 20:55:00 00:18:00 21:06:00 00:11:00 21:32:00 00:26:00 21:42:00 00:10:00 21:52:00 00:10:00 22:01:00 00:09:00 22:12:00 00:11:00 22:21:00 00:09:00 22:31:00 00:10:00
Auliya dobry patent też sobie będę za kilka dni zapisywać no chyba że nic nie będę czuła A Gre o tron uwielbiam i za ksiazke tez bym sie zabrała
L-oka Gratuluję Mikołaja duży chłopak z niego !!!
Relacje z porodowki mnie rozwalily Zazdroszczę podejścia i przyznam , że będę o tym myślała jak sama tam będę
Dziewczyny, której mogę podać numer telefonu żeby w razie czego poinformować, jak coś będzie się działo??
Agmaa podam ci na priv swój numer
Witam się ogólnie z rana
Jotemeczko z racji tego, że spać nie mogłaś uprzedziłaś mnie z donosem o Madzi
Ja dziś w nocy miałam 3 krótkie epizody z niezbyt mocnymi skurczami i jeden zaraz tak na przebudzenie ale to może wina pełni
Edysiek Araki Madzia OGROMNE GRATULACJE DLA WAS !!!!!
Ja osobiście czekam na kolejną datę już tym razem pewną czyli 23 kwietnia więc babeczki rodzić, rodzić póki jestem jeszcze w pełni dyspozycyjna Oczywiście potem też będę dostępna dla każdej i będę w miarę możliwości na biezaco.
Dobra zmykam na śniadanko i do pracy bo Truskawkowa i Auliya już czeka w kolejce
Ostatnia edycja:
Dzien dobry. Gratulacje oczywiscie skladam
U mnie bez zmian tzn musze wstac bo ostatnio tak dobrze mi sie spi ze az plecy bola:-) no I pora sie nastawic na porod po swietach, oznacza to tyle ze musze dzisiaj jakies wieksze zakupy swiateczne zrobic...jak ja tego nie lubie:O
Truskawkowamamba powodzonka:-)
U mnie bez zmian tzn musze wstac bo ostatnio tak dobrze mi sie spi ze az plecy bola:-) no I pora sie nastawic na porod po swietach, oznacza to tyle ze musze dzisiaj jakies wieksze zakupy swiateczne zrobic...jak ja tego nie lubie:O
Truskawkowamamba powodzonka:-)
reklama