reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jotemko zdrowka dla Was. Moze z tym lozeczkiem zaczekaj na meza :) a co do fryzjera to swietnie poprawia humor.
Humor to nie wiem czy poprawia, ale mój wygląd na bank :-D Pozbędę się siwulców ;-)
A co do synka, to on juz zdrowieje, wyglada na takiego co to jutro do przedszkola będzie mógł iść. Fakt prawie cała dobę spał :szok: od soboty popołudniu...

reklama
Moi pas, Jouluatto GRATULACJE!

U mnie nocka w miarę spokojna, tylko ten sen nad ranem...
Śniło mi się, że ze wszystkimi dziewczynami ze szkoły rodzenia siedzimy na schodach szpitalnych i po kolei jesteśmy wołane do gabinetu na kroplówkę z oxy :rofl2: A później każda z dziewczyn się pokazywała bez brzucha i opowiadała jak jej poszło :sorry: A ja siedziałam taka nieprzygotowana, bez spakowanej torby i plamy miałam na spodniach po oleju z frytek... hehehe :-D

W środę stawiam się na badanie w szpitalu, stres zaczyna mnie łapać :sorry:

TRUSKAWKOWA widzę że cię energia rozpiera,ponoć to zwiastun nadchodzącego porodu;-)
Jotemka wypięknijcie się na porodówkę,ja nie zdąrzyłam i z mega odrostami leżałam:crazy:

KROCZEK popatrz tak odliczałaś żeby nie urodzić przed czasem a już dłużej donosiłaś niż mi się udało.

Dzien dobry bardzo:-D nie ma to jak sie wyspac,o malo i bym nie wstala mlodego do szkoly wyszykowac:szok: milo bardzo milo:tak:
A ja też już obudziłam się godzinkę temu i nie było mowy, że znowu zasnąć.
Dobra, to która dzisiaj rodzi?
Niunia, co tam,jak tam? Czyżby się uspokoiło na dobre?
az
No i teraz tak galareta z krwia to...zapewne czop??? tak odchodzi,bol jak na rozwolnienie tak nadchodzi,wlasnie przypomial mi sie poczatek porodu 6 lat temu;-)
Ale zanim to wszystko nastapi musze dom ogarnac:eek:

Śniło mi się, że ze wszystkimi dziewczynami ze szkoły rodzenia siedzimy na schodach szpitalnych i po kolei jesteśmy wołane do gabinetu na kroplówkę z oxy :rofl2: A później każda z dziewczyn się pokazywała bez brzucha i opowiadała jak jej poszło :sorry: A ja siedziałam taka nieprzygotowana, bez spakowanej torby i plamy miałam na spodniach po oleju z frytek... hehehe :-D

Obyś wylądowała wcześniej w tym szpitalu z normalnymi skurczami. A sen boski, szczególnie ten olej z frytek... Kurcze ochoty nabrałam na takie domowe. Ziemniaki są, olej jest iwęc będę się opychać dzisiaj frytkami :-D

Dzien dobry bardzo:-D nie ma to jak sie wyspac,o malo i bym nie wstala mlodego do szkoly wyszykowac:szok: milo bardzo milo:tak:az
No i teraz tak galareta z krwia to...zapewne czop??? tak odchodzi,bol jak na rozwolnienie tak nadchodzi,wlasnie przypomial mi sie poczatek porodu 6 lat temu;-)
Kochana, tak mi sie zaczął jeden jedyny naturalny poród. Galareta z krwia... No to Niunia, ogarniaj chałupę :-)

hahahaha swietny sen a jaki realny szczegolnie ta plama z frytek:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Obyś wylądowała wcześniej w tym szpitalu z normalnymi skurczami. A sen boski, szczególnie ten olej z frytek... Kurcze ochoty nabrałam na takie domowe. Ziemniaki są, olej jest iwęc będę się opychać dzisiaj frytkami :-D

Kochana, tak mi sie zaczął jeden jedyny naturalny poród. Galareta z krwia... No to Niunia, ogarniaj chałupę :-)
no, no sie zabieram,humor mam tak dobry ze mordka mi sie smieje sama:-D muzyka na full i dzialam..:-p.zachwile:-p ja niewiem dwa dni mnie nie bylo a syf w tym domu :cool2::eek:

Moi Pas, Joulatto - GRATULACJE WIELKIE

Niunia -
to może jednak juz dzisiaj :-) trzymam kciuki

A ja dzisiaj zaczełam 39 tydz, ciesze sie, bo właśnie tak mi sie marzyło aby wytrwać do konca 38:-)

U nas po deszczowej sobocie wczoraj było piekne słonko więc spędziliśmy cały dzień poza domem.
Ja tradycyjnie w pracy a chłopaki na rowerach.

W sobotę dopakowałam juz torbę do końca, pościel w łóżeczku założona, zapasy do lodówki zrobione więc moge rodzić.
Chociaż marzy mi sie ta data 14 kwietnia:-)

Dzisiaj ma byc 21 stopni we wrocławiu:-)

Kroczku, ja sie juz nawet po kątach nie kryję.
Wczoraj wymiękałam. Patrzę na moją chorybzdę, miał 39,7C, łzy po policzkach popłynęły a on do mnie: nie płacz mamusiu....

Kochany pocieszacz mamusi:)
Witam :-)
Noc zaliczam do udanych - nie to, żebym się nie budziła, ale takie półgodzinne pobudki to nic takiego, wyspać się można ;-)

Jotemka zdrówka dla najmłodszego i sił dla Ciebie.
Szybkich porodów dla wszystkich oczekujących.

Mnie wczoraj wieczorem skurcze łapały i malutka strasznie się pchała w dół, już myślałam, że może coś się rozkręci, ale po jakiś 2 godzinach się uspokoiło.
Współczuję dziewczynom u których ciągle są takie akcje, strasznie to denerwujące, lepiej niech się zacznie raz a porządnie.

Jeszcze wczoraj po południu przyszli znajomi, posiedzieliśmy, zjedliśmy pizzę. A jak poszli to już nie miałam na nic siły i poszłam się położyć. To teraz muszę ten cały bałagan ogarnąć. I jeszcze rosół muszę wstawić, bo obiecałam córci na dziś, bo wczoraj jej nie było.

Jotemka u mnie już łóżeczko skręcone i stoi w sypialni :tak: Co się w nocy obudziłam to zerkałam na nie i stwierdziłam, że już nie mogę się doczekać aż córcia tam będzie spała :-)

Mmmmmm pizza:-D

Ocho środa tuż, tuż trzeba się zrelaksować bo musi być w porządku:)

Dzien dobry bardzo:-D nie ma to jak sie wyspac,o malo i bym nie wstala mlodego do szkoly wyszykowac:szok: milo bardzo milo:tak:az

Niunia oby to było to już:)

Loka Kubulek nie reaguje za często na słodycze. Działa na niego zimna woda i sok pomarańczowy:)

Oliwka gratuluję 39tyg:)

Ostatnia edycja:
A co to? Żadna dzisiaj nie urodziła? To mnie zaskoczyłyście :-)

Ja właśnie szykuje się na spacer z synkiem i czekam tylko, aż się obudzi żeby go nakarmić. Już nie mogę się doczekać, bo wczoraj byliśmy na spacerku, ale mąż mnie nie dopuscił do wózka :-) Powiem wam, że po urodzeniu się dziecka faceci dostają świra na punkcie dzieci i najchętniej sami by przy nich wszystko robili :-)

reklama
Do góry