reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
a ja dzis dziewczyny jakas ociezala jestem, ale to chyba od duzego sniadania :-)
maly sie tak ulozyl, ze mi niewygodnie, do tego drazni szyjke i pecherz, wogole dzis jakas poddenerwowana jestem!
Jutro mam ktg ok 14, to zobaczymy czy cos tam sie dzieje, choc np w nocy moglam miec skurcze , a na ktg moga sie uspokoic i nic nie wyjdzie
wiecie co, zauwazylam, ze na lozku, czy kanapie poruszam sie ruchem pelzajacym :-) juz mi ciezko!!!
A i moja tesciowa zadzwonila do mnie, ze snilo jej sie, ze trzyma Michalka na rekach, ze jest sliczny i, ze byl pieknie ubrany i musiala zadzwonic czy nie rodze
maly sie tak ulozyl, ze mi niewygodnie, do tego drazni szyjke i pecherz, wogole dzis jakas poddenerwowana jestem!
Jutro mam ktg ok 14, to zobaczymy czy cos tam sie dzieje, choc np w nocy moglam miec skurcze , a na ktg moga sie uspokoic i nic nie wyjdzie
wiecie co, zauwazylam, ze na lozku, czy kanapie poruszam sie ruchem pelzajacym :-) juz mi ciezko!!!
A i moja tesciowa zadzwonila do mnie, ze snilo jej sie, ze trzyma Michalka na rekach, ze jest sliczny i, ze byl pieknie ubrany i musiala zadzwonic czy nie rodze
A co to? Żadna dzisiaj nie urodziła? To mnie zaskoczyłyście :-)
Ja właśnie szykuje się na spacer z synkiem i czekam tylko, aż się obudzi żeby go nakarmić. Już nie mogę się doczekać, bo wczoraj byliśmy na spacerku, ale mąż mnie nie dopuscił do wózka :-) Powiem wam, że po urodzeniu się dziecka faceci dostają świra na punkcie dzieci i najchętniej sami by przy nich wszystko robili :-)
Ech albo się żadna nie odmeldowała jeszcze
Ja przysnęłam a teraz mam tylko godzinkę na wyszykowanie się do wizyty bo mąż taksówka będzie o 16:10 po mnie...
zaczynam się stresować aaa nie wiem czemu, no i zaczynają mnie wkurzać telefony rozszalały się i każdy pyta czy już jestem po a do terminu jeszcze 11 dni przecież i zapowiedziałam wszystkim, że jak dotrwam do 38tc to pewnie przenoszę.
Idę coś zjeść żeby znowu nie było, że schudłam od ostatniej wizyty, odezwę się wieczorkiem po.
madziolina_p
no do mnie tez kazdy dzwoni- juz meczace to, daj znac koniecznie po wizycie
milla gratuluje
aulya daj znac po wizycie co sie szykuje
madziolina no chyba wszystkim nam coraz ciezej juz. W koncu taki etap .
A ja zjadałam talerzyk lodów i polozylam sie odpoczac chwilke.. a chwilka zamienilam sie w 3 h spania tera wstalam ale jakos tez bez energii. No ale cos porobie moze to sie zmecze i znowu "odpoczne sobie" :-)
aulya daj znac po wizycie co sie szykuje
madziolina no chyba wszystkim nam coraz ciezej juz. W koncu taki etap .
A ja zjadałam talerzyk lodów i polozylam sie odpoczac chwilke.. a chwilka zamienilam sie w 3 h spania tera wstalam ale jakos tez bez energii. No ale cos porobie moze to sie zmecze i znowu "odpoczne sobie" :-)
patuśka
Do mnie mama dzwoni codziennie, ale jak z kolei ja do niej wczoraj zadzwoniłam, to dostałam ochrzan, że "co mnie straszysz telefonem, już myślałam że rodzisz"
Truskawkowa, to będziesz wyszykowana mamusia :-)
Jotemka, jak tam- lepiej?
Auliya, daj potem znać, czy wszystko w porządku.
Kroczek, to jak mojemu zapowiedziałam, że będzie na początku małą kąpał, bo ja nie będę miała siły, to się troszkę przestraszył Szybko się na pewno przyzwyczają
Ale wczoraj teściowa dała czadu. Jak się z nią żegnaliśmy, to mnie zaczęła całować po policzkach, po 5 razy w każdy, i mówiła ciągle, że będzie trzymać kciuki, że już się doczekać nie może wnusi, prawie się poryczała, a to było w centrum handlowym przy tłumie ludzi Niezły mieli ubaw!
Truskawkowa, to będziesz wyszykowana mamusia :-)
Jotemka, jak tam- lepiej?
Auliya, daj potem znać, czy wszystko w porządku.
Kroczek, to jak mojemu zapowiedziałam, że będzie na początku małą kąpał, bo ja nie będę miała siły, to się troszkę przestraszył Szybko się na pewno przyzwyczają
Ale wczoraj teściowa dała czadu. Jak się z nią żegnaliśmy, to mnie zaczęła całować po policzkach, po 5 razy w każdy, i mówiła ciągle, że będzie trzymać kciuki, że już się doczekać nie może wnusi, prawie się poryczała, a to było w centrum handlowym przy tłumie ludzi Niezły mieli ubaw!
TruskawkowaMamba
A ja wróciłam od fryzjera No teraz to moge rodzić;-) Ale jaka głodna jestem o mamuniu
Wiecie co jak chodze to mnie tak uciska w dole brzucha, że szok
Wiecie co jak chodze to mnie tak uciska w dole brzucha, że szok
reklama
marcia331
Niunia to trzymam mocno kciuki zeby to w koncu bylo juz!!!! I zebys sie jeszcze dzisiaj wyrobila zeby sie spelnila data 7.04 :-)
Ja.dzisiaj nie mialam za bardzo czasu na forum. Najpierw zakupy, potem urzad miasta, obiad i teraz spacer z synkiem. Jak maz wroci z pracy to do babci musimy podjechac. Maz mial dzisiaj na pilke wieczorem jechac, ale odwolana to mu napisalam ze w takim razie moge wieczorem rodzic :-) skurcze mnie mecza ale nie sa mocne wiec przestalam sie ludzic ze sie cos rozkreci. Jutro mam ktg i wizyte. Mialam nadzieje ze do niej nie doczekam ale pewnie sie mylilam. Jak uslysze jutro ze mimo tych skurczy i wciskania sie mlodego w kanal nic sie z szyjka nie dzieje to chyba sie zalame.
Dzisiaj obudzilam sie o 5 i usnac nie moglam wiec po godzinie wiercenia sie pomeczylam meza :-) przynajmniej mial mila pobudke, a ja myslalam ze mlodego wykurze ale sie nie dal... :-(
Ja.dzisiaj nie mialam za bardzo czasu na forum. Najpierw zakupy, potem urzad miasta, obiad i teraz spacer z synkiem. Jak maz wroci z pracy to do babci musimy podjechac. Maz mial dzisiaj na pilke wieczorem jechac, ale odwolana to mu napisalam ze w takim razie moge wieczorem rodzic :-) skurcze mnie mecza ale nie sa mocne wiec przestalam sie ludzic ze sie cos rozkreci. Jutro mam ktg i wizyte. Mialam nadzieje ze do niej nie doczekam ale pewnie sie mylilam. Jak uslysze jutro ze mimo tych skurczy i wciskania sie mlodego w kanal nic sie z szyjka nie dzieje to chyba sie zalame.
Dzisiaj obudzilam sie o 5 i usnac nie moglam wiec po godzinie wiercenia sie pomeczylam meza :-) przynajmniej mial mila pobudke, a ja myslalam ze mlodego wykurze ale sie nie dal... :-(