reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Co za nudna niedziela i leniwa niedziela ;p ale nie ma co narzekać bo pewnie jeszcze zatęsknię za takim błogim nic-nierobieniem :)

Joulatto, Moi pas - gratulacje !!

Madziolina - jak sytuacja ? Rozwija się ?

Niunia - niech 7 bedzie Twoją szczęśliwą liczbą :)

Mój mąż jak tylko zobaczy w TV cokolwiek związane z porodem to już cieżko oddycha wiec pewnie w dalszym ciągu nikłe szanse na to żeby był przy porodzie :( W sumie to najwyższa pora pozbyć sie złudzeń :(

Miłego wieczoru :)

Ostatnia edycja:
reklama
Moi_pas zgubilam sie i nie wiem czy gratulowałam.... to gratuluje serdecznie !!!
a ja spac nie moge to weszłam sprawdzic czy tu cisza u nas :)

Hehe a ja sie ostatnio chwalilam, ze spie jak zabita to teraz mam, obudzilam sie z pol godz temu i zasnac nie moge, takze auliya witaj w klubie! Ale zaraz sie pomecze i sprobuje zasnac! Buzki!

Dzień dobry:-)!

Właśnie zajadam płatki po nieprzespanej nocy, ale humor dopisuje :-).
Wczoraj po raz pierwszy od nie wiem jakiego czasu udało mi się chwilkę zdrzemnąć w dzień, a od około 21:00 zaczął mnie boleć brzuch na dole i kręgosłup (tak naokoło w sumie) i tak przez caaaałą noc mnie bolał i teraz jak wstałam też mnie boli. Ale pewnie nic to nie znaczy bo ból w sumie taki średni... Od 2:00 co chwila wstawanie na siku, od 4:00 do 5:00 dodatkowe wstawanie bo teściowie dali pieskowi memu nogę świńską na działce, a on nie może za dużo kości jeść więc sobie rzygał nimi co chwila przez godzinę... Mąż o 6:00 wstał do pracy więc ja razem z nim bo stwierdziłam, że już i tak nie mam po co leżeć:-D:-D
Plan na dziś: kończę śniadanko, wrzucam pranie idę z pieskiem na spacer, ogarniam kuchnię po wczorajszej kolacji, sprzątam klatkę mojemu królikowi i od 7:00 LAAABA :cool2::-) Bo cała reszta wczoraj została zrobiona:tak:... Tylko dzień długi się zapowiada, ale nic to może książkę skończę czytać jak nie zacznę rodzić ;-)...
Miłego dnia Wam życzę :-)!!!

A ja się zastanawiałam czy są jakieś aktywne kobiety o tej porze.
Dzień dobry.
Magda oby ten ból w krzyżu był piękną zapowiedzią zbliżającego się porodu.
Taki tu był ostatnio ruch, że w sumie to się chyba spodziewałam tego, że dziś też przeczytam o jakimś porodzie:-)
To na ile bąbelków jeszcze czekamy?

reklama
A ja też już obudziłam się godzinkę temu i nie było mowy, że znowu zasnąć.
Dobra, to która dzisiaj rodzi?
Niunia, co tam,jak tam? Czyżby się uspokoiło na dobre?

Do góry