reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Magda8805 no albo na mnie kolej! Joullatto gratuluje i ciesze sie, ze wszystko ok! A mnie od poludnia dol brzucha boli jak na okres i dol kregoslupa, ale bol jest lekki i ciagly, wiec to pewnie nie to
marcia331
Jestem strasznie zmeczona chociaz niby caly dzien nic takiego nie robilam. Ale do tesciow przyjechala meza siostra z rodzinka wiec bylo niezle zamieszanie, bo dzieciaki szalaly. Ale przez to wszystko nie mialam czasu myslec o skurczach i porodzie, chociaz czasem mi maly dawal w kosc. Teraz maz kapie Tymka i jak pojdzie spac to w koncu spokoj. Moge odpoczac dwie godzinki i isc rodzic :-) taka jestem naladowana dzisiejszym slonkiem i calym dniem na swiezym powietrzu.
Moi-pas, Jouluetto gratuluje!!!!! Super ze macie juz swoje dzieciaczki przy sobie. I troche zazdroszcze.
Niunia a z Toba lacze sie w bolach!!! W przenosni i pewnie doslownie. Chyba obie mialysmy dzisiaj przyjemny dzien spedzony z rodzinka. No to teraz do roboty moglyby sie te nasze mlodsze dzieciaczki zabrac.
Moi-pas, Jouluetto gratuluje!!!!! Super ze macie juz swoje dzieciaczki przy sobie. I troche zazdroszcze.
Niunia a z Toba lacze sie w bolach!!! W przenosni i pewnie doslownie. Chyba obie mialysmy dzisiaj przyjemny dzien spedzony z rodzinka. No to teraz do roboty moglyby sie te nasze mlodsze dzieciaczki zabrac.
O tak to byl bardzo mily dzien, szczerze powien ze bylo nam to potrzebne I chyba gdzies w pogoni zapomnielismy jak fajnie jest spedzac czas z rodzina. Czy moge isc rodzic, niewiem jestem zmeczona I chyba najbardziej potrzebuje odpoczac.
marcia331
Czyli dzisiaj w nocy odpoczywamy a jutro idziemy rodzic :-) rety tak jak myslalam ze mi sie mlody na wieczor rozszaleje bo w ciagu dnia byl w miare spokojny. A te jego ruchy tak jak niunia pisalas sa teraz czesto bardziej bolesne niz same skurcze!!!! No masakra z jaka sila to moje dziecie probuje sie wbic w moja szyjke.
reklama
moja mama caly czas mowi ze urodze 7-mego.
kurde to jest normalnie smieszne Marcia ze my prawie tak samo ta koncowke przezywamy ciekawe czy faktycznie nasze porody odbeda sie w tym samym dniumoja w dzien tez spokojna,a wieczorem i nocy tragedia no wczoraj to przeszla sama siebie chwilami lzy w oczach az boje sie co dzisiaj bedzie bo badz co badz w szpitalu nadusilam guzik w razie paniki i ktos przybiegl a tu jestem zdana na swoja intuicje
kurde to jest normalnie smieszne Marcia ze my prawie tak samo ta koncowke przezywamy ciekawe czy faktycznie nasze porody odbeda sie w tym samym dniumoja w dzien tez spokojna,a wieczorem i nocy tragedia no wczoraj to przeszla sama siebie chwilami lzy w oczach az boje sie co dzisiaj bedzie bo badz co badz w szpitalu nadusilam guzik w razie paniki i ktos przybiegl a tu jestem zdana na swoja intuicje