reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Polisia gratulacje!!! Duzy synek. Moj Tymek mial tyle centymetrow jak sie urodzil :-)

Nadal trzymam kciuki za rodzace. A wy trzymajcie kciuki za mnie. Od ponad godziny mam skurcze tak co 12-13 minut. Zaczyna bolec. Jeszcze zupelnie znosnie, ale nie wiem co bedzie dalej. Kroczek czy moge do Ciebie pisac w nocy jakby co???? Albo niech sie jakas inna chetna zaoferuje :-) no chyba ze znowu mi przejdzie ale jakos watpie....

reklama
To jeszcze na najbliższą turę piszę się JA!!! No nie ma bata ja muszę, poprostu muszę na dniach urodzić plllliiiiiiiiisssssssssss!!!!!
Dziś po raz pierwszy jak ścisnęłam sutki poleciała siara :-), nie wiem czy to jakiś objaw czy poprostu napatrzyłam się na maleństwo i stąd to wszystko no ale zawsze coś ;-)... Do tego coś mnie lekko w dole pobolewa... eh... ale marzyć to ja sobie pewnie mogę :sorry:....

A i wiecie co!!! Dziś dzwonił do mnie mój tata i co mi powiedział???!!!! Że ja się urodziłam 3 tygodnie po terminie!!!!! :szok::szok::szok: To mnie normalnie podbudował :baffled:.. Wiem że to nie musi oznaczać, że ja też przenoszę tyle ciążę... ALE I TAK W GŁOWIE MI TERAZ SIEDZI:crazy:...

magda ja tez sie urodzilam 2 tygodnie po terminie :) i licze ze moze uda sie mi teraz wczesniej urodzic. Trzymam kciuki .. no i oczywiscie razem rodzimy w przyszlym tygodniu najpozniej :)

Magda moj brat byl przenoszony a ja w 39tc rodziłam
Ech mąż mi odmówił wyjscia z domu jutro az tak nie chce zebym zaczela rodzic w niedziele grrr a ja tak chcialam na budowe pojechac :baffled:

reklama
Marcia Ciosek Gratulacje :)
Kate78: Również Gratuluję :)
Pozostałym mamą również serdeczne gratulacje
Niunia : Ja już myślałam że ty po dawno jesteś a pni się jeszcze kula ?;-)
Bezsen mnie dopadł po aktywnym dniu wszyscy już u mnie śpią tylko ja taka sierortka spać nie mogę.
Marcia trzymam kciuki i powodzenia :-)

Do góry