reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kate78 - gratulacje :-)
Loka - w takim razie spokojnego grillowania, bez niespodzianek ;-)
Magda Ciosek- gratuluję :-) i jak będę po to życzę sobie takiego dobrego humoru jak Ty masz :-)
Niunia - dobrze, że Ciebie też humor nie opuszcza, niemniej trzymam kciuki, żeby akcja w końcu naprawdę ruszyła :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Magda Ciosek - no to się szybko uwinęłaś! Moje parte nie były bardzo mocne i mimo że Emma duża nie była to mi zajęło prawie 25 minut, żeby ją wypchnąć, tak że pozazdrościć dwóch skurczyków :-)

Jouluatto - dalej mocno trzymam kciuki! Oby szybko poszło :-)

Polisia - ogromne gratulacje!!! :-)

Niunia - no aż nie chce mi się wierzyć że w tym samym szpitalu rodzisz:szok: (bo rodzisz w UHG prawda?). Trzymaj się jakoś! Jak potrzebujesz z kimś pogadać to podaj mi na pw swój numer to napisze do Ciebie albo zadzwonię jeśli masz ochotę?

Magda Ciosek - pozazdrościć tak szybkiego porodu. Super, że czujecie się świetnie.

Polisia - gratulacje. 59 cm to troszku Twojego dzieciaczka jest :)

Kroczek - szykuje Ci się pracowity weekend :D

Loka - udanego grillowania !!

Niunia - bidulko jesteśmy z Ciebie dumne. Tyle czasu , tyle bólu a Ciebie humor nie opuszcza. Ja to pewnie leżałabym zapłakana z gilami do ramion :D

Średnia przeglądania BB w dniu dzisiejszym w oczekiwaniu na wiadomosci o nowych dzieciaczkach to pewnie z 4 razy na godzinę.

Madziolina - mogę ja :D
Termin mam na 28/04 ale jak mnie nie zlinczujecie za wpychanie sie w kolejkę to ja bardzo chętnie ;)

Plisia gratulacje:)

Pracowity poniedziałek będę miała:tak:

Hmmm Mika ja niby mam termin na 29.04 ale chętnie rozpakuję się w przyszły weekend:) Ale to tylko moje pobozne zyczenie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry