reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Niunia, niech Ci wymaca 8 lub wiecej!!!!! Spalas cos?
wszystko mi śmierdzi g.... Chyba jestem przewrażliwiona. Od 6 z hakiem jestem na nogach, a chce mi się spać Bardzo....
Magda8805, mam nadzieje ze dzień dziś będzie lepszy, ja sie urodziłam po terminie i dzieci tez sie rodzą po terminie. Różnica taka, ze moja mama miała cesarki a ja sn :-)

reklama
Witam porannie,

Wszystkim nowym mamusiom serdecznie gratuluję pociech :tak:

Marcia, niunia bardzo współczuję tej niepewności czy to już, czy jeszcze nie. Może jakoś by wam mogli pomóc w szpitalu i przyspieszyć cały proces.

No i dziewczyny coś czuję, że teraz to się worek rozwiąże i posypią nam się dzieciaczki jak z rękawa.

Już myślałam, że Niunia będzie tulić maleństwo. Oby na obchodzie było piękne rozwarcie!

Dzisiaj przylatuje moja teściowa, cieszę się że będę mieć trochę pomocy bo mała jest dość absorbująca i ciężko coś czasem w domu ogarnąć, szczególnie jak mąż jest w pracy.

Agunia ja mam obstawione rodzina daty 11, 15, 16 a znajomi z liceum 8 i 12 z czego we wtorek dwie bliskie kolezanki wiec kto wie może im zrobie prezent :happy2:

Jotemko ja też lubie te dzieciece suwaczki a i ogarnac wtedy calosc latwiej :)

reklama
Jotemko - u mnie przy jelitówce wychodzę z założenia, że ....najważniejsze, że pije-a jeść nie musi;-) Jak go "puszcza" to szamie co popadnie:-D:-D Wiem, że wiesz, ale uczulam na kaszel bo u nas jak pisałam przeszło w krtań:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hahahahah bardzo śmieszne z tymi suwaczkami-ja miałam problem aby je wstawić, więc jak urodze mam nadzieję, że mózg wróci do normy i dam radę:-D:-D

Do góry