reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Wchodzę na ten wątek i aż mi serce mocniej bije! zazdroszczę, tak pozytywnie, że tyle już ma dzieiaczki przy sobie. Ciekawe co z dziewczynami, które przepadły np. misiarską.

No ja tutaj do Was codziennie zaglądam, trzymam kciuki i odliczam dni do swojego :) faktycznie kwietniowe dzieci jakoś pachają się na świat! :D

reklama
DJMka, Nieznajoma gratulacje!!!!! Super ze macie juz swoje dzieciaczki przy sobie. Teraz czas na docieranie sie.

Niunia czekamy na wiesci. To nie fair, my ten sam termin mialysmy i mialysmy jechac na tym samym wozku po ostatnich wizytach a widze ze mnie wyprzedzisz.

My skladalismy dzisiaj lozeczko dla mlodego. Oj bylo troche nerwow. Tymek krecacy sie pod nogami. Lozeczko bardzo ladne i na razie z zakupu jestem zadowolona. Gorzej z przemeblowaniem pokoju. Niestety nie pomiescily nam sie meble tak jak planowalam. Ile zesmy sie nakombinowali!!! Oczywiscie maz wkurzony. Na koniec Tymek w placz bo jego lozeczko zostalo w inne miejsce przestswione i jak mial sie klasc to mu nie pasowalo ze takie zmiany. Na szczescie usnal w miare szybko. Zobaczymy jak bedzie w nocy. Generalnie nie jestem do konca zadowolona z ustawienia w pokoju ale nie ma inngo wyjscia. Musi tak zostac. No dobra to chyba mam juz wszystko z glowy.... moge rodzic.... ;-)

Polisia Misiarska to urodziła tylko ona się na marcówkach chyba odmeldowała a nie u nas...
Dziewczyny, a gdzie jest Sandra?
Sandra to chyba miała leżeć a przynajmniej się oszczędzać to może się coś u niej rozkręciło?
Marcia mam nadzieję, że Tymek zdąży się oswoić z nowym umeblowaniem przed porodem i powitaniem braciszka :D

reklama
Do góry