reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ancona gratuluje przyrostu wagi. Jednak wysilek sie oplacal. A brodawki na pewno niedlugo sie wygoja i bedzie juz tylko lepiej. Trzymam kciuki za wyniki bilirubiny. Obyscie mogli wyjsc juz dzisiaj do domu.

Viltutti nie fajnie ze tak musisz czekac. Jeszcze trafilas na weekend to lekarze nie podejmuja szybkich decyzji o ile nie sa konieczne. Jedyna szansa w jutrzejszym dniu, bo sama wiem ze czesto w poniedzialki przy pelnej obsadzie w koncu podejmuja jakies konkretne decyzje.

Eh cos czuje ze znowu zaczyna sie seria skurczowa :-( ciekawe jak dlugo tym razem bedzie trwala. Juz sie nie moge doczekac wtorku - ktg i wizyty.

reklama
Ja takiego badania też nie miałam.....

Niedziela, wczesne popołudnie(tuz po obiedzie), a matka co.....???? Matka gna na zakupy bo dziecko od kilku dni zajada sie parówkami........był etap płatków kukurydzianych, tostów, chleba z szynką,a teraz czas na parówki......że też sobie czegoś zdrowszego nie wybrał...........no o jade do biedry:tak:

Hmm zastanawiam się dlaczego dostałam skierowanie na to badanie. Z tego co wyczytałam to jest takie dokładniejsze OB informujące o stanie zapalnym w moim organizmie tylko po co :eek: zrobiłam w piątek i jutro idę odebrać a na pewno będzie wynik podwyższony bo po pierwsze jestem przeziębiona, i w zębie zrobiło się zapalenie a to badanie podobno jest bardzo szczegółowe ale co wtedy :eek: no nic przekonam się we wtorek :-)

Hej, trochę jestem ostatnio zabiegana i zmęczona i nie dam rady odpisać każdej z osobna. Widzę jednak, że na razie spokój i nowych dzieciątek brak. Ale trzymam kciuki za te zniecierpliwione i wyczekujące, żeby doczekały się jak najszybciej a na razie odpoczywajcie jak najwięcej bo potem nie będzie na to czasu:)

Evelinko ja miałam robione CRP na wyjście ze szpitala i marcia ma racje to na wykrycie stanu zapalnego. Ja mimo że jeszcze mam kilka zębów do zrobienia to nic złego nie wyszło. Myśle ze przed porodem ci to zlecili tak dla sprawdzenia:)

reklama
Do góry