reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

aniula - ja dzięki dziewczynom z forum nie zwariowałam na początku ciąży. To co się wydarzyło raczej się jednak nie nadaje, żeby pisać na forum...ale dobrze, ze jesteście. Dam radę, zawsze daję.

reklama
sweety współczuje zawodu takie wredne życie i czasem bywają wredni ludzie niestety

ja spadam katarzsko daje w kość jak nie wiem

miłego wieczorku dobranoc dziewczyny

Ostatnia edycja:
Posty mi wcina! wrrrrrr

IiM brzuch niech będzie jaki chce, byleby dzidzia była normalnych rozmiarow zebym mogla normalnie urodzic…tzn bez problemow!
Problemow z Melisa wspolczuje, ale może mowcie jej, ze o tej porze nie ma bajek, bo jest ciemno i bajki jeszcze spia, tv tez i nie da się wlaczyc… Ja tak mowie Patrykowi przed 8 rano;) jak otworzyc oczu nie mogę…bajek jeszcze nie ma bo jest za wczesnie. A ze u nas jak jest pochmurno to o 8 rano jest ciemnica wiec on się nie kloci;) To dobry sposób, polecam…sloneczko wyjdzie to i bajki będą.A z posciela mialam kiedys podobny problem ale na szczescie rachunek mialam i wymienilam. Ty nie możesz??

Sweety wspolczuje i przytulam, mam nadzieje ze się wyjasni a jak nie to jutro będzie lepiej… babcia dobrze mawia.

Agula80 - a powiedz jaki Ty masz jeszcze nick? Bo nie mogę Cię skojarzyć :p

Sweety - tulam mocno!!! Mam nadzieję, że jutro z rana spojrzysz na to innymi oczami, Twoja babcia bardzo mądrze mówiła :)

Anula - to masz synka o miesiąc starszego od mojego i masz o 3 tyg młodszą ciążę i też córcię :D Ale masz podobnie do mnie!!! :)

Nikola - oby katar szybko przeszedł

A ja dzisiaj miałam korepetycje znowu i zarobiłam 50 zeta :D Dziewczyna jest szczęśliwa, bo podobno dopiero jak ja jej tłumaczę, to ona zaczyna rozumieć o co chodzi... Rany, ja pamiętam, że ja nawet się tego uczyć nie musiałam, takie to dla mnie było logiczne... Jak to dobrze :) teraz mogę uczyć młodsze pokolenie.

Ryscia no to super gratuluje udanych korkow
Ollena ja mojej tez tak tlumaczylam, ze jak jest ksiezyc to trzeba spac, i teraz jakj est rano to ona glosno krzyczy nie ma hasi, ksiezyca, gorzej ze teraz bedzie coraz szybciej jasno ha ha
Nikolaa zdrowka

dobranoc Kochane buziaki, raczej do jutra wieczora, wczesniej nie dam rady raczej

martusia moj zawsze w PL budzil sie wczesnie bo tak wczesnie widno i dziadkowie i moc atrakcji;)ale ostatnio mu mowilam ze bardzo wczesnie jest,wszyscy spia i cisza w domu wiec spal dalej. a jak nie mogl to nasluchiwal czy ktos juz schodzi na dol do kuchni;)

Rysua super!!! dla mnie nic z matmy nie bylo logiczne;) a jutro fote brzucha wstaw!:-)

reklama
Witam!

Ollena Twój sposób ze spiacymi bajkami działał zimą, a teraz kiedy od 6 jasno. To pierwsze co słyszę od młodego o 6 rano to , ze już jest dzień i nie ma nocy bo jest jasno. Nie wiem jak go przestawić na dłuższe spanie.

Iza U nas też różnie było ze spaniem w nocy, ale od kilku miesięcy nie ma już pobudek w nocy.

Sweety Trzymaj się ciepło. Dziś już pewnie lepiej.

Rysica My się nie znamy z forum, ale z reala.

Miłego dnia wszytkim.

Do góry