reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

no ja dziś na obiad barszczyk z uszkami i placki ziemniaczane
sweety no to miłego kinowania

Ostatnia edycja:
reklama
Rysica - pięknie streściłaś co u nas :-)

Ollena - a jak Twoje gardełko ? bo brzuszek masz cudny...i nie wiem czy widziałaś kiedyś wielki brzuch, Twój jest malutki, okrąglutki i bardzoooo sexy :tak:

zresztą wszystkie brzuszki macie boskie....ja czekam na taki :tak:

ja po wizytach....fajnie sobie pogadałam o normalnych sprawach :rofl2:

zaraz powinien się zjawić A. żeby odebrać Lilę z przedszkola i pojechać z nią na basen
w zeszłym tygodniu był zachwycony, bo widział ją pierwszy raz pluskajacą się :happy:

a któraś pytała co mogę robić...no niewiele - w pozycji siedzącej mogę nie więcej niż 10 min, to samo z chodzeniem żółwim krokiem, no ale już nie muszę plackiem leżeć, tylko tak na 2 poduszkach, a to wielka różnica....no i gadać mogę:-D

będę pisać skrypt dla studentów...jeden już mam, to teraz pójdzie łatwiej, a coś muszę robić, żeby mnie nie wylali ;-)
muszę też skończyć robienie swojej strony, bo leży i kwiczy, a dopiero wrzuciłam tylko teksty, a zdjęć nie ma
zakupy robię w necie, ale podlewam kwiatki, segreguję skarpetki i dziergam na szydełku :-) mam co robić

unikam wrażeń i jest OK

u mnie na obiad rybka - grenadier w sosie szpinakowym z ryżem i surówką, którą ma kupić A.
nie wiem, co z tej ryby zostanie, bo A. kupił mrożoną i była dość gruba

Dziewczyny u nas juz dochodzi 18, a my z Mleisa dopiero sie obudzilysmy. Pewnie mala mi dzisiaj zasnie kolo polnocy, moja wina bo zasnelam, ale trudno, przynajmniej dobrze sie czuje.

Ide zaraz robic kotleciki z filetow z udek kurczaka, do tego ryz lub ziemniaczki i jakas surowka.

Mam radoche, bo Melisa znow zrobila siczku na nocnik:-)

Ollena ladny brzus, ale spory:)

JaMama
no fasjny brzuszek taki zgrabniutki:)

IiM ślicznie wyglądasz i taki zgrabniutki brzuszek super:):) mnie wywalilo 2 tygodnie przed porodem najbardziej:)

Nikolaa super, ze jestes jak sie czujesz??

no niestety nie...miałam mieć teraz w marcu, ale się nie udało, a po poście Lorelain nie mogę się otrząsnąć
( wyjaśniam niewtajemniczonym: wchodzę na wątek październikowy i dziewczyna właśnie straciła bliźniaki... ):-(

pajka ciazowo dobrze tyle że męczy mnie przeziębienie .... a ty poznałaś płeć :-) super.....
ullana nie wiedziałam przykro mi.....a co do Lorelain to też mnie strasznie podłamało ciągle teraz myślę.....

Ostatnia edycja:
Ullana no przykre to:( moja koleżanka stracila trojaczki w 27 tc...:(

Nikolaa no własnie hmmm na razie jest synek... a czyz amieni się to w pipuszke to się okaże :p

Ullana dzieki:-) Ty bedziesz miala zgrabniejszy, bo Ty szczuplutka jestes :-) Sytuacji Lorelai nie znam, ale moze poczytam w wolnej chwili:( w kazdym razie przykro:(

A mnie mm caly czas mowi, ze ja brzucha duzego nie widzialam, ze moj to jest miniaturka hehehe ;) jasne!

My bylismy z psem nad morzem, zaraz Patryk wroci z przedszkola wiec smaze amerykanskie pancakes:-)

reklama
:-)dzieki dziwczyny za mile przyjecie!!!troche opisze o sobie: mam 26 lat synusia sebastianka urodzilam w czerwcu 2008 r.rosnie jak szalony :-) a teraz bedziemy czekac na kolejne dzieciatko(gin stwierdzil ze dziewczynka),ale jeszcze tak sie nie nastawiam.jestem w 22 tygodniu ,ogolnie czuje sie dobrze!!!ciaze przchodze zupelnie inaczej niz ze synkiem.niestety wczesniej nie odpisywalam bo jeszcze pracuje,jestem fryzjerka!:-)zmierzylam sobie brzuszek mam 102 cm hehe:-D

Do góry