reklama
ullana
Mamy październikowe 2007
Rysica - pięknie streściłaś co u nas :-)
Ollena - a jak Twoje gardełko ? bo brzuszek masz cudny...i nie wiem czy widziałaś kiedyś wielki brzuch, Twój jest malutki, okrąglutki i bardzoooo sexy
zresztą wszystkie brzuszki macie boskie....ja czekam na taki
ja po wizytach....fajnie sobie pogadałam o normalnych sprawach
zaraz powinien się zjawić A. żeby odebrać Lilę z przedszkola i pojechać z nią na basen
w zeszłym tygodniu był zachwycony, bo widział ją pierwszy raz pluskajacą się
a któraś pytała co mogę robić...no niewiele - w pozycji siedzącej mogę nie więcej niż 10 min, to samo z chodzeniem żółwim krokiem, no ale już nie muszę plackiem leżeć, tylko tak na 2 poduszkach, a to wielka różnica....no i gadać mogę
będę pisać skrypt dla studentów...jeden już mam, to teraz pójdzie łatwiej, a coś muszę robić, żeby mnie nie wylali ;-)
muszę też skończyć robienie swojej strony, bo leży i kwiczy, a dopiero wrzuciłam tylko teksty, a zdjęć nie ma
zakupy robię w necie, ale podlewam kwiatki, segreguję skarpetki i dziergam na szydełku :-) mam co robić
unikam wrażeń i jest OK
u mnie na obiad rybka - grenadier w sosie szpinakowym z ryżem i surówką, którą ma kupić A.
nie wiem, co z tej ryby zostanie, bo A. kupił mrożoną i była dość gruba
Ollena - a jak Twoje gardełko ? bo brzuszek masz cudny...i nie wiem czy widziałaś kiedyś wielki brzuch, Twój jest malutki, okrąglutki i bardzoooo sexy
zresztą wszystkie brzuszki macie boskie....ja czekam na taki
ja po wizytach....fajnie sobie pogadałam o normalnych sprawach
zaraz powinien się zjawić A. żeby odebrać Lilę z przedszkola i pojechać z nią na basen
w zeszłym tygodniu był zachwycony, bo widział ją pierwszy raz pluskajacą się
a któraś pytała co mogę robić...no niewiele - w pozycji siedzącej mogę nie więcej niż 10 min, to samo z chodzeniem żółwim krokiem, no ale już nie muszę plackiem leżeć, tylko tak na 2 poduszkach, a to wielka różnica....no i gadać mogę
będę pisać skrypt dla studentów...jeden już mam, to teraz pójdzie łatwiej, a coś muszę robić, żeby mnie nie wylali ;-)
muszę też skończyć robienie swojej strony, bo leży i kwiczy, a dopiero wrzuciłam tylko teksty, a zdjęć nie ma
zakupy robię w necie, ale podlewam kwiatki, segreguję skarpetki i dziergam na szydełku :-) mam co robić
unikam wrażeń i jest OK
u mnie na obiad rybka - grenadier w sosie szpinakowym z ryżem i surówką, którą ma kupić A.
nie wiem, co z tej ryby zostanie, bo A. kupił mrożoną i była dość gruba
Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Dziewczyny u nas juz dochodzi 18, a my z Mleisa dopiero sie obudzilysmy. Pewnie mala mi dzisiaj zasnie kolo polnocy, moja wina bo zasnelam, ale trudno, przynajmniej dobrze sie czuje.
Ide zaraz robic kotleciki z filetow z udek kurczaka, do tego ryz lub ziemniaczki i jakas surowka.
Mam radoche, bo Melisa znow zrobila siczku na nocnik:-)
Ide zaraz robic kotleciki z filetow z udek kurczaka, do tego ryz lub ziemniaczki i jakas surowka.
Mam radoche, bo Melisa znow zrobila siczku na nocnik:-)
R
RiSiA
Gość
Ollena ladny brzus, ale spory
JaMama no fasjny brzuszek taki zgrabniutki
IiM ślicznie wyglądasz i taki zgrabniutki brzuszek super mnie wywalilo 2 tygodnie przed porodem najbardziej
Nikolaa super, ze jestes jak sie czujesz??
JaMama no fasjny brzuszek taki zgrabniutki
IiM ślicznie wyglądasz i taki zgrabniutki brzuszek super mnie wywalilo 2 tygodnie przed porodem najbardziej
Nikolaa super, ze jestes jak sie czujesz??
pajka ciazowo dobrze tyle że męczy mnie przeziębienie .... a ty poznałaś płeć :-) super.....
ullana nie wiedziałam przykro mi.....a co do Lorelain to też mnie strasznie podłamało ciągle teraz myślę.....
ullana nie wiedziałam przykro mi.....a co do Lorelain to też mnie strasznie podłamało ciągle teraz myślę.....
Ostatnia edycja:
R
RiSiA
Gość
Ullana no przykre to moja koleżanka stracila trojaczki w 27 tc...
Nikolaa no własnie hmmm na razie jest synek... a czyz amieni się to w pipuszke to się okaże
Nikolaa no własnie hmmm na razie jest synek... a czyz amieni się to w pipuszke to się okaże
Ullana dzieki:-) Ty bedziesz miala zgrabniejszy, bo Ty szczuplutka jestes :-) Sytuacji Lorelai nie znam, ale moze poczytam w wolnej chwili w kazdym razie przykro
A mnie mm caly czas mowi, ze ja brzucha duzego nie widzialam, ze moj to jest miniaturka hehehe jasne!
My bylismy z psem nad morzem, zaraz Patryk wroci z przedszkola wiec smaze amerykanskie pancakes:-)
A mnie mm caly czas mowi, ze ja brzucha duzego nie widzialam, ze moj to jest miniaturka hehehe jasne!
My bylismy z psem nad morzem, zaraz Patryk wroci z przedszkola wiec smaze amerykanskie pancakes:-)
reklama
:-)dzieki dziwczyny za mile przyjecie!!!troche opisze o sobie: mam 26 lat synusia sebastianka urodzilam w czerwcu 2008 r.rosnie jak szalony :-) a teraz bedziemy czekac na kolejne dzieciatko(gin stwierdzil ze dziewczynka),ale jeszcze tak sie nie nastawiam.jestem w 22 tygodniu ,ogolnie czuje sie dobrze!!!ciaze przchodze zupelnie inaczej niz ze synkiem.niestety wczesniej nie odpisywalam bo jeszcze pracuje,jestem fryzjerka!:-)zmierzylam sobie brzuszek mam 102 cm hehe