reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
Nikola - gratulacje II trymestru :D:D:D
Ja już w III trymestrze :szok::-D Days of pregnancy - How many weeks pregnant am I?

Ollena - absolutnie dziecka na antybiotyku nie wypuszcza się z domu!!! Nikola Ci świetnie to wytłumaczyła! Chcesz, żeby mu się coś gorszego przyplątało?? To, że wszyscy robią w UK tak, to nie znaczy, że Ty też musisz! Musisz mieć swój rozum!!!

Agula - ja bym pewnie pojechała sprawdzić... Ale po badaniu ma prawo tak być, widocznie ktoś Ci szyjkę naruszył bo jest teraz przecież bardzo ukrwiona i dlatego. JA po cytologii nawet krwawiłam trochę.

Dzięki Dziewczyny za wsparcie, już mi lepiej tyko ogarnąć się muszę i jedziemy do sklepu. Przyszła kasa z PITów :)

Ostatnia edycja:
Rysia ja slyszalam od wielu lekarzy nawet w PL ze jak juz goraczki nie ma to mozna wyjsc bo swieze powietrze lepiej robi kazdemu jak kiszenie sie w domu. A ze on goraczki nie mial wcale wiec tylko mu na dobre wyjdzie powietrze.Mama tez juz nasz puszczala na zewnatrz jak goraczka minela. Zobaczymy jak to bedzie, na pewno 7 dni w domu nie ma opcji go trzymac bo juz w piatek musimy wyjsc z domu, a w sobote i niedziele to na pewno.
Dzis na pewno siedzimy, bo nawet pogoda nie taka.

wiecie że ta suka mama Madzi zwnieła zagle i uciekła!!!!!!!!!!!!!!
Na pewno jest albo niskie albo w normie bom nie do zycia;-) Ja nigdy wysokiego cisnienia nie mialam.

ja przy nadciśnieniu w pierwszej ciąży też byłam nie do życia i w życiu nie przypuszczałam że mam wysokie puchniecie to może ciśnienie ale swędzenie to cholestaza a przy niej wcale nie musi być ciśnienia tak jak aldo pisze

Hej dziewczyny,
my wyjechalismy przedwczoraj bo M ma angine. Niestety ale zdazylismy sie zarazic i jestesmy wszyscy w domu razem. Aleks bardzo chory, 39st goraczki, dostal antybiotyk, czopki i kilka innych lekarstw, jeszcze tak chory nie byl:( Ja tez 39st, wszystko mnie boli, kazda komorka ciala:/ bylismy u lekarza dzisiaj wszyscy i mamy lezec.
A ja akurat dzisiaj am ostatnie jazdy i jutro mam egzamin na prawko. Zaje****ie - chciałoby się rzec. !!!!!
zdróweczka wam życzę

my po podróży - byliśmy w Pradze - zwiedzaliśmy stare kąty :happy:
Lila wytrzymała łażenie całodniowe i jest tak zachwycona, że szczęśliwa poszła do przedszkola opowiadać koleżankom :rofl2:
dziś robią jakieś świąteczne ozdóbki i rano gotowałam jajka na twardo
wstawiłam pranie i zaraz zaczynam się pakować :rofl2:
jedziemy na narty w czwartek
ja znoszę wszystko lepiej niż sądziłam
nie mam problemów ze snem itp, za to A. bardzo przeżywa - chyba dlatego, że ze mną był od początku tym razem :-(
i postanowiliśmy uciec z domu i od tego gwaru swiątecznego
w sumie wiedzą tylko moi Rodzice, że byłam w ciąży, ale od zawsze święta są w dużym gronie, w dodatku w domu moich Rodziców i chcemy uniknąć tego zamieszania
w dodatku Daria jest w szpitalu do niedzieli, bo ma bardzo niskie ciśnienie
i wszystkie rozmowy skupią się na niej...chociaż bez niej, bo na święta ją wypuszczą, ale nie może podróżować
będzie u przyjaciół, bo z nami nie chciała....ja ją rozumiem i znikam na kilka dni
jej Rodzice są w wielkim szoku i nie wiem, czy przyjadą do Warszawy
także będzie szum

Nikola
- nie lekceważ takich objawów i lepiej sprawdź jak najszybciej, co sie dzieje
to dobrze że się odrywacie miłych świąt

i chyba pomyliłaś mnie z kimś bo ja objawów niepokojących nie mam a z Wiki byłam u lekarza i ma jakiegoś rota podobnego wirusa

Nikola - gratulacje II trymestru :D:D:D
Ja już w III trymestrze :szok::-D Days of pregnancy - How many weeks pregnant am I?
dziękuję!!!! no ja gratuluję III tymestru miiłych zakupów

rysia juz masz kasę z pitów :-) ale fajnie
ja też czekam na to jak na zbawienie - ale mi to załata raczej tylko dziurę na koncie, bo nam pociągnęli ostry rachunek za gaz...

nikola proszę, kurde nie wiesz co sie naprawdę stało... poczekaj z cięzkimi słowami aż będzie wiadomo, aż sąd wyjaśni co się stało...

Ostatnia edycja:
reklama
ollena skąd wiesz że masz normalne??? jak nie masz czym zmierzyć !!!!!moja droga jak puchniesz to powinnaś badać ciśnienie co najmniej 2 razy dziennie bo ciśnienie może ci skakać w ciągu dnia a takie skoki wcale dobre nie są....ja czasem rano miałam niskie w po południu 150/90 a bez codziennego mierzenia nie możesz powiedzieć że jest dobrze......

sweety normalnie komedia a co mąż nie słyszał jak wychodziła jeszcze z osobą 3 co dała mu środki nasenne

Do góry