reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
Hej dziewczyny,
my wyjechalismy przedwczoraj bo M ma angine. Niestety ale zdazylismy sie zarazic i jestesmy wszyscy w domu razem. Aleks bardzo chory, 39st goraczki, dostal antybiotyk, czopki i kilka innych lekarstw, jeszcze tak chory nie byl:( Ja tez 39st, wszystko mnie boli, kazda komorka ciala:/ bylismy u lekarza dzisiaj wszyscy i mamy lezec.
A ja akurat dzisiaj am ostatnie jazdy i jutro mam egzamin na prawko. Zaje****ie - chciałoby się rzec. !!!!!

Ollenka ja mialam cholestaze, a cisnienie mialam ksiazkowe 115/75, wiec jak masz cisnienie dobre to nic nie znaczy, koniecznie dzwon do poloznej, pobierze Ci krew i wynik na nastepny dzien.

witam się

my po podróży - byliśmy w Pradze - zwiedzaliśmy stare kąty :happy:
Lila wytrzymała łażenie całodniowe i jest tak zachwycona, że szczęśliwa poszła do przedszkola opowiadać koleżankom :rofl2:
dziś robią jakieś świąteczne ozdóbki i rano gotowałam jajka na twardo
wstawiłam pranie i zaraz zaczynam się pakować :rofl2:
jedziemy na narty w czwartek
ja znoszę wszystko lepiej niż sądziłam
nie mam problemów ze snem itp, za to A. bardzo przeżywa - chyba dlatego, że ze mną był od początku tym razem :-(
i postanowiliśmy uciec z domu i od tego gwaru swiątecznego
w sumie wiedzą tylko moi Rodzice, że byłam w ciąży, ale od zawsze święta są w dużym gronie, w dodatku w domu moich Rodziców i chcemy uniknąć tego zamieszania
w dodatku Daria jest w szpitalu do niedzieli, bo ma bardzo niskie ciśnienie
i wszystkie rozmowy skupią się na niej...chociaż bez niej, bo na święta ją wypuszczą, ale nie może podróżować
będzie u przyjaciół, bo z nami nie chciała....ja ją rozumiem i znikam na kilka dni
jej Rodzice są w wielkim szoku i nie wiem, czy przyjadą do Warszawy
także będzie szum

Rysica - pięknie, że jesteś w domu
wiem, że szpital męczy, ale najważniejsze, że już go nie potrzebujesz
proszę pogłaskaj ode mnie Monikę :tak:

sweety - jak wrócę, to chcę przeczytać, że poszło gładko i jesteś szczęśliwa :tak:

fioletowa - no to teraz już z górki będzie :biggrin2:

Nikola
- nie lekceważ takich objawów i lepiej sprawdź jak najszybciej, co sie dzieje

Ollena - już jesteś na ostatniej prostej, wiadomo, że wszystko dokucza, ale chętnie wszystkie objawy bym na siebie przyjęła......

Aldo
- ściskam na zdrowie ;-) i odpuść sobie to prawko na chwilę

ściskam mocno - odezwę się jeszcze przed wyjazdem

Ostatnia edycja:
Dziewczyny po porannej wizycie mam lekkie krwawienie, moż etak byc po badaniu? Nie mogę się dodzwoinic do przychodni, a na 13 do pracy.

reklama
sweety wlasnie pytalam sasiadki, nie maja aparatu. Jak mm wroci i mi nie przejdzie to pojde do apteki, teraz nie mam mozliwosci z Patrykiem.
Mnie nadal gardlo boli, uszy pobolewaja i katar leci a pogoda straszna, zimno i wieje bardzo a ja nawet nie mam kurtki na takie wyjscie, bo w zadna sie nie zapne:(

Aldo widze, ze u Was jeszzcze gorzej jak u nas... duzo zdrowka, kurujcie sie i odpoczywajcie! A do egzaminu moze lepiej sie poczujesz, a jak nie to przelozysz, wyjscia nie ma!

Ullana fajne wyjscie na gwarne swieta... Dobrej zabawy dla Was! A snieg bedzie? My czekamy na wiosne a Wy do zimy uciekacie? :-) Kiedy powrot?
A co do Darii to musza sie wszyscy oswoic i juz.

Agula a jak wizyta przebiegala? ma prawo byc krwawienie az?

Do góry