reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

NIkolaa moze ono wcale nie spi...hahaha! Moze zycie plodowe wcale je nie meczy i nie musi spac, oby tu z nami mu sie odmienilo;-)

dorotar mam Stafforshire Bull teriera, suke 9 miesiecy. NIe byla na smyczy bo byla na wybiegu i nagle stwierdzila, ze wybiegnie na chodnik bo dziecko jakies idzie...ostatnio jej odbija konkretnie.

Moja mała też hardcore baby:-D i tez mam bolesne strzyly jak nie w zebra to w ....:-D
co do Twojej suczy, zainwestuj w kantarek i krótką smyczkę, sama ją możesz nauczyć bez szkolenia tego czego powinna w tym wieku sie naumieć. Ona musi wiedzieć że Ty rządzisz i naprzykład na gwizdek czy cos przybiega dostaje psi przysmak i krazy wokol ciebie. Ja z moim psem (niestety juz rok i 2mies nie zyje...) tez mialam najgorszy okres jak mial 9 mies ale dalam radę z tym ze bylam w 26tc chyba
:-p:-p

reklama
Dzieki snoopy, juz chcialam kupic ten kanterek, mm odwlekal ale teraz nie ma sensu, kupie i tyle.

Ja wrocilam z Augmentinem od dr, bo uszy juz sa widocznie przeziebione ze tak powiem. Nic wiecej nie mowila, jedynie ze daje antybola zeby nie rozwinelo sie bardziej.

A jutro wycieczka przedszkolna i mam zagwozdke czy jechac.

Dzieki snoopy, juz chcialam kupic ten kanterek, mm odwlekal ale teraz nie ma sensu, kupie i tyle.

Ja wrocilam z Augmentinem od dr, bo uszy juz sa widocznie przeziebione ze tak powiem. Nic wiecej nie mowila, jedynie ze daje antybola zeby nie rozwinelo sie bardziej.

A jutro wycieczka przedszkolna i mam zagwozdke czy jechac.

Ty się zastanawiasz??? Dostałaś antybiotyk i na wycieczkę się wybierasz??

sweety no jesli jest miejsce do siedzenia wewnatrz to czemu nie. Tymbardziej, ze ma lac wiec beda sie bawic w srodku podobno.
Zobacze jak sie bede czula bo jak goraczka nie wroci i nic mnie nie bedzie bolalo to pewnie pojade.

A tym sie nie martwie, tu maja takie podejscie ze zaspikane i chore dzieci normalnie puszczaja i niczym sie nie przejmuja wiec balabym sie w druga strone..

ALDO co za lekarka, jak można dziecko z katarem zaszczepić, szok:szok:

OLLENA co do majówki to nie chodzi o czas i choroby tylko o kasę.
Wiesz nie będę o psach dyskutować bo jeszcze się pokłócimy a tego nie chcę.

MY SWETTY teraz nie ma innych objawów, wcześniej miał wypryski, czerwone krostki jak coś zjadłam z nabiału.

PAJKA Kochana jesteś wielka, to ja poproszę o tą rozpiskę, bo ja już nie wiem co mam jeść.Vegety i takich podobnych przypraw mam nie używać.Daję małemu herbatkę bo czasami cycem się nie napij to kazała też odstawić tę granulowaną słodką herbatkę i przepajać go lekko zaparzoną zieloną herbatą.

reklama
Do góry