Tygrysek1985
Fanka BB :)
widze ze dyskucja sie wywiazala o spaniu to chyba pod moim wplywem heh Oliwka dzis spala cala noc w swoim lozeczku pochwalilam ja ale co z tego skoro cala noc sie strasznie wiercila i kopala, az tak mocno ze w nasze lozko kopala i gadala, marudzila co chwile sie budzilam bo sie martwilam ze cos sie jej sni i ja przykrywalam eh czuje sie jak przepuszczona przez wirowke, a co do jej chodzenia do nas do lozka to mi zal ja przekladac z powrotem bo ona wtedy urzadza histerie, i potrafi do rana nie spac a my wszyscy o 6.30 codziennie wstajemy, raz ja dala taka niewyspana do przedszkola to spala w przedszkolu i ze stresu ze ja przekladalismy chyba dostala temperature, teraz przekladamy ja tez ale jak juz zasnie u nas, oczywiscie pierwszy raz zasypia ok 20tej w swoim lozeczku, lipiec, sierpien nie bedzie musiala wstawac do przedszkola to wtedy ostro sie wezme za to zeby spala u siebie
ollena my tez czytamy przed snem ostatnio wielka ksiege bajek disneya po mnie,
kasiurek zdrowka dla mlodego
rysica sliczne fotki, a z malym to juz w ogole przeslodkie, ale zarobilas na fotkach szok,
sweety sliczna fotka, z tym fryzjerem to dobry pomysl, bo potem po porodzie moze byc trudno sie wybrac
fioletowa dobre z ta harmonia ha ha
ollena no papierologia jest dobijajaca i to przy wszytskim niedlugo bedzie skladac podanie o podanie, nie stresuj tym porodem z krwotokiem heh
ullana braku bolu dla Cory, powodzenia u lekarza jutro
jamama ja bralam antybiotyk na te bakterie w moczu
ollena my tez czytamy przed snem ostatnio wielka ksiege bajek disneya po mnie,
kasiurek zdrowka dla mlodego
rysica sliczne fotki, a z malym to juz w ogole przeslodkie, ale zarobilas na fotkach szok,
sweety sliczna fotka, z tym fryzjerem to dobry pomysl, bo potem po porodzie moze byc trudno sie wybrac
fioletowa dobre z ta harmonia ha ha
ollena no papierologia jest dobijajaca i to przy wszytskim niedlugo bedzie skladac podanie o podanie, nie stresuj tym porodem z krwotokiem heh
ullana braku bolu dla Cory, powodzenia u lekarza jutro
jamama ja bralam antybiotyk na te bakterie w moczu