reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

ja zupkę zjadłam drugie to chyba zjem wieczorem bo strasznie się zapchałam u mnie chmurzyska wyszły

jam
buziaczki i życzę żeby brzuszek przestał boleć
fioletowa no widzisz ja dzięki mojemu że tak sie wyrażę "rygorowi łóżkowemu" nie wiem co to problem z zasypianiem u mnie po bajce buzi przytulas i wychodzimy z pokoju po dziesięciu minutach Wiki śpi
rysica
o mamusiu ale brzucholek naprawdę pokaźny jak na 25 tydzień a to zdjęcie w płaszyku jest mega:-) ale ogólnie wyglądasz ślicznie i super fryzurka
sweety śliczny brzuszek i ślicznie wygladasz

reklama
Dzięki dziewczyny :D
Wtedy w szpitalu byłam już sporo na buzi podpuchnięta, ale byłam o 10 kg szczuplejsza... widać po ramionach i po tyłku i udach...... chociaż spodnie te same noszę znaczy jeansy ciążowe :unsure::oo2:
JaM - ta "fryzura" w 36 tc z Szymkiem, to tragiczna jest, bo to było 3 m-ce po fryzjerze więc tylko sama sobie grzywkę podcinałam....;P na dodatek włosy były tylko umyte i pozostawione sobie do wyschnięcia ;P więc jak piorun dupnął w szczypiorek ;P ta fryzura była ładna zaraz po wyjściu od fryzjera:
gallery-52705732-500x500.jpg

sweety co to gzik? ;) a chuda jestes niemilosiernie i brzuszek masz malenki, wzdycham z zazdrosci;)

Rysia tez wole Cie w tej fryzurce co teraz, masz w niej wiecej wlosow i ten kolor extra:) A brzuch to nie wiem czy duzy czy maly, kazdy ma inaczej a porownuje do tych poprzednich zdjec i stwierdzam, ze juz malo Ci rosnie;)

nikola za dwa lata mój też będzie miał buzi na dobranoc i tyle :tak:;-) a wiesz ja teraz będę z nim walczyć, on mi będzie ryczał, marudził, a w przedszkolu panie głaszczą po włosach, albo babcia jednego z przedszkolaków jakoś tam usypia [teściowa dyrektorki przedszkola] i wiesz dziecko moim zdaniem będzie miało wtedy kiepski przekaz... wolę to zrobić małymi krokami, choć przyznaję że błędem było przyzwyczajenie do sytuacji że jesteśmy z nim jak usypia, no ale tu ciała dał mój mąż...

rysia ja przed porodem miałam "genialny" pomysł żeby obciąć włosy bo wtedy łatwiej się myje i suszy i w ogóle
to w ogóle to się okazało, że jak godzinę nie będę układać, to się ludziom nie mam co na oczy pokazywać, więc ze szpitala nie mam ani jednej foty, ktra się nadaje do pokazania ludziom... najbardziej brechtam z jednej - byłam przekonana że uśmiecham się od ucha do ucha jak Adam mi robił tą fotę, a jak zobaczyłam ją to wygladam jakby mi ktoś "harmonią ojaca ubił jak mawia mój tata....

Ostatnia edycja:
sweety a jak taki twarozek przygotowuje sie na ziemniaki? jak to sie robi?
A mi w uda bardzo poszlo i w boki. Bede wygladala cudnie po porodzie...jeden zwis:/

fiolet dobrze ze opisalas ta sytuacje fryzurowa! ;) bo chcialam obciac na krotko ale teraz stwierdzam, ze faktycznie ani teraz nai tymbardziej z krotkimi nie moge wyjsc z domu nie wysuszona suszarka i ulozona... ale z dlugimi juz lepiej jak z krotkimi. pawemka se trzasne i starczy;)

Ok ide zbierac papiery na irlandzki paspzort dla dzieciecia. Wole teraz miec wszystko przygotowane i sie motac, bo mam chwile do wyjazdu do PL po porodzie a tu tyle zalatwiania:( nienawidze tego robic..

Sweety Ty taka szczuplutka, że nie patrzę zbyt długo na Twoje zdjęcie żeby się nie załamać :-):-):-)
Ryska ta fryzura ze szpitala i ta co zapodałaś to ta sama ? :-D Ja miałam podobną, ale że mam pecha do fryzjerów to tak mi "pocieniowała" że trzy dni płakałam :D A kolor pasuje Ci do oprawy oczów i brwi, świetnie i trafnie dobrany!

MIŁEGO POPOŁUDNIA KOBIETY!

Ollena - ja robię z chudego białego sera, śmietany albo jogurtu naturalnego, dodaję albo cebulkę, albo szczypiorek, albo rzodkiewkę, sól, pieprz. Powinien mieć konsystencję gęstej śmietany. Do tego ziemniaki w mundurkach. Mogą być upieczone w folii aluminiowej.

reklama
Sweety Ty taka szczuplutka, że nie patrzę zbyt długo na Twoje zdjęcie żeby się nie załamać :-):-):-)
Ryska ta fryzura ze szpitala i ta co zapodałaś to ta sama ? :-D Ja miałam podobną, ale że mam pecha do fryzjerów to tak mi "pocieniowała" że trzy dni płakałam :D A kolor pasuje Ci do oprawy oczów i brwi, świetnie i trafnie dobrany!

MIŁEGO POPOŁUDNIA KOBIETY!

JaM - ta sama, tylko w szpitalu to po 3 m-cach od obcięcia ;P i nieułożona hahahahaha
i w szpitalu sama sobie grzywkę podcinałam ;)

a kolorek to jest mój naturalny (tylko te jasne miałam zrobione, a właściwie to mi zostało ze ślubu, bo wtedy miałam taką fryzurkę):
gallery-46939061-500x500.jpg
ślub brałam w 18 tc
i potem miałam fryzurkę co wcześniej wkleiłam. Ale ten ciemny to jest mój kolorek. Teraz chcę się zafarbować tak, żeby odrostów nie było widać. I myślę nad taką fryzurką jak na ślubie... Krótsza, z grzywką, i idealnie się ukłądała, tylko ciut na szczotkę trzeba było podsuszyć grzywkę i przód...

Do góry