reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

no ja dziś na obiad barszczyk z uszkami i placki ziemniaczane
sweety no to miłego kinowania

Ostatnia edycja:
reklama
Rysica - pięknie streściłaś co u nas :-)

Ollena - a jak Twoje gardełko ? bo brzuszek masz cudny...i nie wiem czy widziałaś kiedyś wielki brzuch, Twój jest malutki, okrąglutki i bardzoooo sexy :tak:

zresztą wszystkie brzuszki macie boskie....ja czekam na taki :tak:

ja po wizytach....fajnie sobie pogadałam o normalnych sprawach :rofl2:

zaraz powinien się zjawić A. żeby odebrać Lilę z przedszkola i pojechać z nią na basen
w zeszłym tygodniu był zachwycony, bo widział ją pierwszy raz pluskajacą się :happy:

a któraś pytała co mogę robić...no niewiele - w pozycji siedzącej mogę nie więcej niż 10 min, to samo z chodzeniem żółwim krokiem, no ale już nie muszę plackiem leżeć, tylko tak na 2 poduszkach, a to wielka różnica....no i gadać mogę:-D

będę pisać skrypt dla studentów...jeden już mam, to teraz pójdzie łatwiej, a coś muszę robić, żeby mnie nie wylali ;-)
muszę też skończyć robienie swojej strony, bo leży i kwiczy, a dopiero wrzuciłam tylko teksty, a zdjęć nie ma
zakupy robię w necie, ale podlewam kwiatki, segreguję skarpetki i dziergam na szydełku :-) mam co robić

unikam wrażeń i jest OK

u mnie na obiad rybka - grenadier w sosie szpinakowym z ryżem i surówką, którą ma kupić A.
nie wiem, co z tej ryby zostanie, bo A. kupił mrożoną i była dość gruba

Dziewczyny u nas juz dochodzi 18, a my z Mleisa dopiero sie obudzilysmy. Pewnie mala mi dzisiaj zasnie kolo polnocy, moja wina bo zasnelam, ale trudno, przynajmniej dobrze sie czuje.

Ide zaraz robic kotleciki z filetow z udek kurczaka, do tego ryz lub ziemniaczki i jakas surowka.

Mam radoche, bo Melisa znow zrobila siczku na nocnik:-)

Ollena ladny brzus, ale spory:)

JaMama
no fasjny brzuszek taki zgrabniutki:)

IiM ślicznie wyglądasz i taki zgrabniutki brzuszek super:):) mnie wywalilo 2 tygodnie przed porodem najbardziej:)

Nikolaa super, ze jestes jak sie czujesz??

no niestety nie...miałam mieć teraz w marcu, ale się nie udało, a po poście Lorelain nie mogę się otrząsnąć
( wyjaśniam niewtajemniczonym: wchodzę na wątek październikowy i dziewczyna właśnie straciła bliźniaki... ):-(

pajka ciazowo dobrze tyle że męczy mnie przeziębienie .... a ty poznałaś płeć :-) super.....
ullana nie wiedziałam przykro mi.....a co do Lorelain to też mnie strasznie podłamało ciągle teraz myślę.....

Ostatnia edycja:
Ullana no przykre to:( moja koleżanka stracila trojaczki w 27 tc...:(

Nikolaa no własnie hmmm na razie jest synek... a czyz amieni się to w pipuszke to się okaże :p

Ullana dzieki:-) Ty bedziesz miala zgrabniejszy, bo Ty szczuplutka jestes :-) Sytuacji Lorelai nie znam, ale moze poczytam w wolnej chwili:( w kazdym razie przykro:(

A mnie mm caly czas mowi, ze ja brzucha duzego nie widzialam, ze moj to jest miniaturka hehehe ;) jasne!

My bylismy z psem nad morzem, zaraz Patryk wroci z przedszkola wiec smaze amerykanskie pancakes:-)

reklama
:-)dzieki dziwczyny za mile przyjecie!!!troche opisze o sobie: mam 26 lat synusia sebastianka urodzilam w czerwcu 2008 r.rosnie jak szalony :-) a teraz bedziemy czekac na kolejne dzieciatko(gin stwierdzil ze dziewczynka),ale jeszcze tak sie nie nastawiam.jestem w 22 tygodniu ,ogolnie czuje sie dobrze!!!ciaze przchodze zupelnie inaczej niz ze synkiem.niestety wczesniej nie odpisywalam bo jeszcze pracuje,jestem fryzjerka!:-)zmierzylam sobie brzuszek mam 102 cm hehe:-D

Do góry