reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

tak, lodem.. juz jakby nie ma sladu i mysle, ze nie bedzie juz jednak...
mm wlasnie wraca ciekawe czy ich znalazl:/
oni sa bezkarni tutaj, kradna, rozwalaja sklepy, koszmar:(

reklama
Ollena dobrze, ze to sie tak skonczyło a nie dostałaś w brzuch kopniaka... z dwojga zlego... daj znac co M zalatwił...

Iza pewnie:)

Hej
jestem, już po wizycie :)
Ale zawiedziona jestem, bo nie zrobiła mi USG, powiedziała, że ten sprzęt jaki ma jest zbyt stary i słaby. Ale Monika jest odwrócona głową do dołu już, i oby tak została, bo pani dr powiedziała, że może się jeszcze kilka razy przekręcić. Serduszko pięknie pika 140/minutę, wyniki ok, cukrzycy ciążowej nie mam, wszystko jest git, ciśnienie ok - mogę mierzyć tylko dwa razy dziennie. USG dopiero po 30 tc... czyli za miesiąc...

Zmęczona jestem...

Ollena straszne, dobrze, ze u nas nie ma az takiej plagi, i dobrze, ze twarz a nie brzuch
Rysica super, ze wszystko ok ;-)

wklejam obiecane fotki:
-body nowe ZARA 1,85zł

-spodnie Disney 3,50zł

kocham lumpeksy:-)

Pajka nic nie zalatwil..znalazl tych gowniarzy, jeden na drugiego pokazywal 'to nie ja!', mm gonil nie tego co trzeba, zorientowal sie za pozno. Ale w sumie to i tak by nic nie dalo, bo nie wpieprzysz takiemu bo tu takie bahory sa chronione i jeszcze mm by poszedl siedziec... to sa dzieci cpunow mieszkajacych w przyczepach, itp. Sa bezkarni, policja im nic zrobic nie moze....
Rysia wazne, ze wszystko ok! do 30 tc zleci Ci expresowo! Niektore z nas juz wtedy po porodzie beda, aaaaaaaaa ;-)

a i jeszcze zapomnilalam dopisac ze pod sklepem dalej stali faceci ktorzy 'szefuja' tym gnojkom,okolo 40tki...cala banda kieszonkowcow..
mm mowu do nich,ze ich kumpel bedzue mial problem na co tamten,ze on nie ma problemow wiec jego koledzy tez....rece opadaja.

Hej!

Ollena
Dobrze, ze tak sie skończyło. Strach z tymi gnojami i nic im zrobić nie mozna.

Rysica
Dobrze, ze wizyta ok. A te 4 tyg szybko miną.

Martusia
Super zakupy, ja jestem za leniwa na ciuchlandy nie chce mi sie szukać i wybierać. Ale cały czas chce się wybrać tylko czasu brak.

A mnie plecy bolą po nocy, żle mi się spało i jeszce jakieś chore sny miałam porodowe.

no to ja dzis druga, w jakims kiepskim samopoczuciu, brzuch mnie pobolewa i w ogole jakos mi zimno i nie teges

ollena to co piszesz to dla mnie jak amerykanski film heh

reklama
Do góry