reklama
ada1467
Aktywna w BB
Scarlet spróbuj zrobic syrop z cebuli dla Liwi,bo Zuzia jeszcze za mała,takie babcine przepisy,ale skuteczne.Jak Nikola mi kaszle to robie jej własnie ten syropokroje w plasterki cebule,wkładam do słoiczka i zasypuje dwoma łyzeczkamicukru,stawiam obok grzejnika,aby szybciej pusciła sok(tak na około godzinke) i podaje 3 razy dziennie po łyzce.A gdy widze ze jest juz dosc porzadnie zaprawiona to robie tez miksture(mojej babci):2łyzeczki miodu,2 zabki czosnku(przeciskam przez praske)i wciskam do tegopół cytryny i daje Nikoli dwa razy dziennie.No odpukac narazie udaje mi sie obejsc bez antybiotyku.Witam.
Zuzia odzyskała troche głos, ale kaszle koszmarnie. Olkowi zrobiło się coś z siusiakiem a Liwcia kaszle bardziej i chyba jej się pogarsza
Scarlet spróbuj zrobic syrop z cebuli dla Liwi,bo Zuzia jeszcze za mała,takie babcine przepisy,ale skuteczne.Jak Nikola mi kaszle to robie jej własnie ten syropokroje w plasterki cebule,wkładam do słoiczka i zasypuje dwoma łyzeczkamicukru,stawiam obok grzejnika,aby szybciej pusciła sok(tak na około godzinke) i podaje 3 razy dziennie po łyzce.A gdy widze ze jest juz dosc porzadnie zaprawiona to robie tez miksture(mojej babci):2łyzeczki miodu,2 zabki czosnku(przeciskam przez praske)i wciskam do tegopół cytryny i daje Nikoli dwa razy dziennie.No odpukac narazie udaje mi sie obejsc bez antybiotyku.
Dzięki za rady. Może spróbuje twn syrop z cebuli. Daje się jedną cebule i 2 łyżki cukru? I jak to smakuje? Co do czosnku to daje czasami z miodem, ale podobno nie można go nadużywać, bo czosnek jest naturalnym antybiotykiem i zabija też te dobre bakterie, poza tym jest niedobry na wątrobe.
ada1467
Aktywna w BB
Jedna cebule i dwie czubate łyzeczki cukru,to jest na taka srednia cebule,im wieksza cebula tym wiecej cukru.Smak ma słodki,moja Nikola nie lubi tego ale wypije tylko musi zawsze czyms popic.Dzięki za rady. Może spróbuje twn syrop z cebuli. Daje się jedną cebule i 2 łyżki cukru? I jak to smakuje? Co do czosnku to daje czasami z miodem, ale podobno nie można go nadużywać, bo czosnek jest naturalnym antybiotykiem i zabija też te dobre bakterie, poza tym jest niedobry na wątrobe.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
A wyżal się kobieto wyżal, od tego jesteśmy.
dziewczyny mam pytanie: jakiego kremu używacie do twarzy przed wyjciem na spacer??? kurcze my do tej pory bambino, ale ostatnio milanowi pojawily sie takie rumience na policzkach i nie chca zejscboje sie ze mu odmrozilam:-(
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
My żadnego
dziewczyny mam pytanie: jakiego kremu używacie do twarzy przed wyjciem na spacer??? kurcze my do tej pory bambino, ale ostatnio milanowi pojawily sie takie rumience na policzkach i nie chca zejscboje sie ze mu odmrozilam:-(
A może to alergiczne?
reklama
tak myslisz?? kurcze przeszla mi przez mysl skaza bialkowa ale nie jestem pewnaA może to alergiczne?