reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

witam wieczornie:-)
od jakiegos czasu odnalazalam ten watek i sobie was podczytuje ale widze ze FRESH83 ma ten sam problem co ja dlatego postanowilam napisac i mam nadzieje ze sie zaklimatyzuje w waszym gronieo ile mnie przyjmiecie:-);-)

ostatnio kupilam synkowi nowy krem na ta pogode,bo myslalam ze bambino nie jets dobry,no i raz na spacerku jak tylko dawid sie obudzil zobaczylam jakby mial zluszczone policzko,stwierdzilam ze za malo kremu dalam(wtedy jakos nie dal sie nakremowac,przewaznie nakladam mu 2 warstwy,wtedy byla 1)no i od tej pory cos sie dzieje,wrocilam do bambino i czekam ale zastanawiam sie czy nie isc ztym do lekarza,co o tym sadzicie?
asienka r jesli mozna spytac to dlaczego nie uzywacie zadnego kremu o ile dobrze zrozumialam.:-)

reklama
witam wieczornie:-)
od jakiegos czasu odnalazalam ten watek i sobie was podczytuje ale widze ze FRESH83 ma ten sam problem co ja dlatego postanowilam napisac i mam nadzieje ze sie zaklimatyzuje w waszym gronieo ile mnie przyjmiecie:-);-)

ostatnio kupilam synkowi nowy krem na ta pogode,bo myslalam ze bambino nie jets dobry,no i raz na spacerku jak tylko dawid sie obudzil zobaczylam jakby mial zluszczone policzko,stwierdzilam ze za malo kremu dalam(wtedy jakos nie dal sie nakremowac,przewaznie nakladam mu 2 warstwy,wtedy byla 1)no i od tej pory cos sie dzieje,wrocilam do bambino i czekam ale zastanawiam sie czy nie isc ztym do lekarza,co o tym sadzicie?
asienka r jesli mozna spytac to dlaczego nie uzywacie zadnego kremu o ile dobrze zrozumialam.:-)
witam cie serdecznie:-) wlasnie analizuje czy te rumience po kremie bambino nam wyskoczyly czy po zmianie kremu, bo nie pamietam czy pisalam wczesniej kupilam nivea na kazda pogode. Nie bylam w 100% przekonana do bambino. I mam 3 rozwiazania albo zmiana kremu, albo poprzedni krem nie poradzil sobie z mrozem, albo jak pisala scarlet na tle alergicznym:-( Wiec poczekam pare dni jak nie przejdzie to i tak idziemy na szczepienie wiec przy okazji sie prawdy dowiem;-).Narazie pozostaje przy bambino bo i tak mrozy u nas siarczyste i w domku siedzimy:-(;-) wiec jak rozwiaze te zagadke to ci dam znac marzenka21;-) pozdrawiam i odwiedzaj nas!!!:-):tak:

fresh skaza białkowa to raczej nie rumience a krostki moga byc czerwone albo taka szorstka skóra(ja na to mówie kasza manna).A moze mały ma uczulenie na pierze,nie kładziesz go czasem na poduszce z pierza???Wiele dzieci ma na nie uczulenie...
wiesz ze to tez mozliwe..... spimy razem i mam poduche z pierza:szok: ale w sumie dopiero teraz by sie uczulil:confused:.ja to sie przejde do lekarza najlepiej bedzie;-) bo nic madrego nie wymysle;-) spokojnej nocki dziewczynki do jutra!!!

hej dziewczyny. fresh pewnie to od zmiany kremu,tak mi sie wydaje... a wiem jak dziecko szybko reaguje ,moj jest podwojnie wrazliwy.
scarlet, niech nie bedzie ci glupio,my chcemy wlasnie sobie pogadac i wyzalic sie... to jest forum, zawsze ktos cos madrego doradzi,a co do soku z cebuli,polecam,ja od malego bylam tym leczona,i skutkuje!!!!
jeszcze jutro i sroda wolna,znowu pelno domowych prac,dzis z Maciusiem zasnelismy na sofie w salonie i spalismy 2 godzinki,maly tak potrzebuje mojej bliskosci jak wracam z pracy,ze ciagle sie wtula i zasypiamy heheh,no i chociaz troszke odpoczne,zaraz ide lulu,moj szkrab spi,jeszcze przygotuje pare rzeczy i udam sie na blogi sen.do jutra kobitki

Przepraszam dziewczynki,ze tutaj Wam się wcinam,ale jeśli potrzebujecie metryczek dla swoich maluchów to pragnę sie zareklamować. Wyszywam wszelakie obrazki haftem krzyżykowym to moja ostatnia praca,którą wczoraj skończyłam.W moim chomiczku znajdziecie reszte własnoręcznie wykonanych prac i niektórych wzorków,a mam ich bardzo wiele .Prawie każda postać z bajki.Pozdrawiam

jej a mi sie tak nudzi
od wczoraj siedizmy w domu przez te zimno,
szajby mozna dostac
hehe ja juz dawno po kawce,teraz zajadam czekolade:-D
ktoras chetna?

jej a mi sie tak nudzi
od wczoraj siedizmy w domu przez te zimno,
szajby mozna dostac
hehe ja juz dawno po kawce,teraz zajadam czekolade:-D
ktoras chetna?
a mi sie chce dalej tej kawy tylko checi do jej zrobienia nie mam;-) troche sie rozleniwilam przez to siedzenie w domu:-( u nas w tej chwili -7 wiec spacery odpadaja moze jak M wroci z pracy polece do sklepu sie troche przewietrzyc;-) A teraz ide ta kawe zrobic bo podejrzewam ze sama sie nie zrobi:-(;-):-) a szkoda.......

reklama
zrobilas mi chetke na kawke,ale mi sie niechce wstac od kompa,zreszta niechce sie krecic po domu,bo dawid wlasnie mi zasnal.i niech spi bo buszuje mi od 6-30:szok:
ah poczekam az moj wroci z pracy razem wypijemy:-D
potem mamy wyskoczyc do tesco,bo ja chce do ludzi!!!
nie cierpie tak siedziec w domu normalnie jak w klatce dzien sie dluzy no ja mam dosc!!!
tak se mysle o tych policzkach i musialam mu posmarowac kremem bo ma jakies takie suche,cos mi sie wydaje ze to od mrozu,
juz mielismy dzis umowiona wizyte u pediatry ale odwolalam przez te mrozy bo wozkiem nie zamierzam isc w taka pogode z dzieckiem.
a gdzie reszta sie podziewa?

Do góry