reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

No to i ja dołanczam sie do tej kawki,tylko ze ja nie lubie pic sama,dziewczyny dołaczcie sie:-)Moja maruda usneła,ale pewnie za pare minut wstanie bo ostatnio ucina sobie paro minutowe drzemki.U nas zimnica,w nocy było -30:szok:brrry.

reklama
tez czekam na poprawe pogody i do lekarza zmykamy z tymi policzkami i na szczepienie. Ciekawa jestem ile moj szkrab wazy:confused: boje sie ze nie przybiera odpowiednio bo taki chudziutki mi sie wydaje na tle innych dzieci, ale jest dlugi wiec moze to mi sie tylko wydaje;-). Faktycznie cichutko tutaj....
aaniaa jak czuje sie kacperek???
rubi jak sie juz zadomowisz skrobnij cos do nas!!!
a ja sie biore za obiad najwyzsza pora:szok::-)

ja se zaparzylam melise:-D
osttanio bardzo nerwowa jestem:tak:
no u mnie to tez napewno bylo zimno w nocy bo na dole okna mialam lod:szok:
a mi sie tak marzy spacer,wogule wiosne chce:tak:
a powiedzcie mi jak wasze dzieciaczki reaguja na inne dzieci?
ciekawi mnie to bo moj patrzy wielkimi oczami a jak te drugie dziecko krzyknie czy cos podobnego to placze,
troche mnie to martwi bo jednak za malo ma tego kontaktu z rowiesnikami,

No to i ja dołanczam sie do tej kawki,tylko ze ja nie lubie pic sama,dziewczyny dołaczcie sie:-)Moja maruda usneła,ale pewnie za pare minut wstanie bo ostatnio ucina sobie paro minutowe drzemki.U nas zimnica,w nocy było -30:szok:brrry.
u nas dokladnie tak samo z tym spaniem normalnie drzemki trwaly godz a ostatnio 20 min i to wszytsko:szok: i marudzi strasznie marudzi.......
a slyszalyscie o "7 skokach rozwojowych" u dzieci
7_skokow_rozwojowych_-_1_rok_zycia_dziecka - Wiki 28dni niewiem czy ma to jakies znaczenie??? jak sie na to zapatrujecie??

ciekawi mnie to bo moj patrzy wielkimi oczami a jak te drugie dziecko krzyknie czy cos podobnego to placze,
my to nie mamy ostatnio zadnego kontaktu z ludzmi z poza naszego domu;-) ale przyjdzie wiosna i wszystko nadrobimy:tak:w parku;-). Jedyny kontakt z dziecmi milan mial w przychodni jak byl chory, ale za bardzo go to nie interesowalo wtedy:no:;-)

no wlasnie a moj to jakis taki przestarszony przy dzieciach ,mam nadzieje ze na placu zabaw sie przyzwyczai do dzieci
fresh u nas sie to bardzo sprawdza:-D

Zuzia bardo lubi dzieci, śmieje się, róbuje łapać, zjeść, piszczy, guga, wyciąga rączki.

U nas w nocy było -31 stopni :szok:
Dalej siedimy po nocy i pilnujemy Zuzi, bo biedulka kaszle, aż się dusi.
Zawse robie dzieciaczkom kolae urodzinowe i potem na ściane i nawet Zuzi już zaczełam robić, tylko nie moge się decydować które fotki, chyba wam wruce do oceny.

Kawke już piłam, zjadłam 2 śniadanka i teraz pieke chlebek na zakwasie :)
Mam dołek przez te ciągłe siedzenie w domu :( A na dworku słonecko cały dzień!

Mój Dawidek ma starsza siostre wiec nauczony jest do dzieci ale sasiadka za płotu jest siostra mojego meza,ma ona 4 letniego synka(strasznie rozbestwiony)i jak tylko przychodziła z nim do mnie to Dawidek płakał bo tamten albo krzyknał,albo z ninacka do niego podszedł.Teraz juz sie przyzwyczaił (bo syn mojej szfagierki przesiaduje całe dnie u nas:-(a ja juz mam wiecej niz dosc!!!Wiec mysle Marzenko ze i twoja dzidzia pomału sie przyzwyczai do dzieci.

ada mam nadzieje:-)widze ze tez masz dawidka :)
scarlet twoj nik mi sie kojarzy z jakies ksiazki milosnej:tak::tak:
ja tez mam dolek ztego samego powodu.nie lubie tak siedziec w domu,bo ja jzu wystarczajaco duzo przesiedzialam w domu(cala ciaze)i teraz widze ze zle to na mnie wplynelo bo sie zamknelam w sobie i boje sie odezwac do ludzi,dziwolag ze mnie:-(
wrzuc fotki to pomozemy tobie:-)
ale sie ciesze :):)moj wlasnie dzownil:-Di mial wyjechac na poligon na 2 tyg dla mnie udreka bo co ja bede robic ale jednak nie jedzie i bedzie mial kurs angielskiego,godz pracy super:):)od 8-13 wiec cieszy mnie to bardzo bo do psiapsiolki bedziemy jezdzic :-D

reklama
scarlet na co czekasz??? wrzucaj fotki:tak:;-):-) chetnie poogladamy;-) a sklamalam:sorry2: mamy sasiadow i oni maja corke 4 letnia ale...... diabel wcielony:szok: przysiegam!!! czesto nas odwiedzaja z corka takze milan ma kontakt z dziecmi!!! mala jest okropna zazdrosnica i caly czas robi na zlosc milanowi jak nikt nie patrzy:tak: znaczy sie ja zawsze mam oko na nich i masakra:szok: szarpie go za reke skacze po lozku gdy maly jest w poblizu aaaaaaaaaa brak slow:szok::wściekła/y: rodzice oczywiscie zadnego zainteresowania ja juz pare razy interweniowalam i az glupio zwracac nie swojemu dziecku uwage ale co???:confused: ma skakac szatan mi po dziecku???

Do góry