WIOLKA1509
Fanka BB :)
dziekujemy dziekujemy :-) :-) :-) :-) :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny w mojej trzyosobowej rodzinie dzis swieto -Iwonka zrobila kupe... pelna radosc:-)
Witajcie
Widzę że są nowe osoby czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta.
Ja ostatnio nie mam na nic czasu mam sporo problemów z którymy muszę się uporać.
A teraz jeszcze dzieciaki chore i mnie też zaraziły.
Moja Maja oprócz mleczka z kaszką ryżową zjada raz dziennie słoiczek zupki dzisiaj dałam pierwszy raz z mięskiem zupkie.
g
my dzisiaj jemy jabłuszko tak jak radziłyście ... ale daje jej jeszcze ze słoiczka :-) pozniej jak powprowadzam jej pojedyncze składniki to może samemu zacząc zupki robic ? chociaz nie jest przekonana bo te marketowe warzywa to moim zdaniem nic nie warte ... ale ze słoiczków mam mały wybór ... a u was jak to wyglądało na początku? a i jak podałyście ziemniaczka rozrobionego z masełkiem?? :-)
ja jak narazie awalam malej suche ale z tego co wiem mozna dawac z odrobina prawdziwego masla. a co do biadku z mieskiem ja dzis kupie taki od 4 miesiaca i sprobuje podac malej... zobaczymy co z tego wyjdzie