reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

można dołączyć?

jestem mamą Amelki z listopada 2009 :-)
Amelka urodziła się 44cm długa i 3420kg , za tydzien konczy 4 miesiące... obecnie jestesmy na etapie ząbkowania i od wczoraj zaczełyśmy nowe lepsze papu a mianowicie marcheweczka :-) małej sie spodobało i teraz jak widzi że ktoś je to dostaje trzęsiawki jakiejs i zaczyna płakać póki ktoś jej tego nei pokaże :-) dzisiaj musiałam podzielić sie chlebkiem oczywiscie Amelka go nie zjadła bo jest zamała ale do rączki musiała wziąść i polizac ... ;-)

reklama
witam nowa mame:-). widze ze tez wczesnie zaczelas podawac pokarmy stale...my Iwonke zaczelismy karmic marchewka jak skonczyla 4 miesiace. moja mala marchewki nie lubi i pluje nia ale za to wszystko inne wciaga jak odkurzacz.

ja rowniez witam nowa mamusie :) tez zaczelam karmic malego od 4 miesiaca, ale zaczelam od banana.

Super!
A ja byłam przed chwilą u lekarza i mam nadciśnienie, dostałam skierowanie na dużo badać i skierowanie do kardiologa na cito :szok:

Zuzia płacze, bo jej się drugi ząbek wyżyna.

Od trzech dni nie robiła mi kupki i wczoraj wieczorem dałam jej wody przegotowanej i zadziałało. W nocy zrobiła kupala, rano wielką bombe i teraz znowu, tylko strasznie śmierdzącą, aż trzeba mieszkanie wietrzyć.

Skarlet, a masz jakies podejrzenia dlaczego masz wysokie cisnienie?

to Aniusia to taka raczej kruszynka:-) a ile ma wzrostu wiesz?
a my idziemy jutro znowu do lekarza.. ten antybiotyk ktory jej lekarz przepisaw w poniedzialek nie pomaga , powiedzialabym nawet ze sie pogardza. mala teraz zaczela kaszlec dosc mocno a dzis zobaczylam ze pojawil sie nawet i katar. lekarze w irlandii to jednak porazka

to Aniusia to taka raczej kruszynka:-) a ile ma wzrostu wiesz?
a my idziemy jutro znowu do lekarza.. ten antybiotyk ktory jej lekarz przepisaw w poniedzialek nie pomaga , powiedzialabym nawet ze sie pogardza. mala teraz zaczela kaszlec dosc mocno a dzis zobaczylam ze pojawil sie nawet i katar. lekarze w irlandii to jednak porazka

jakieś 65 cm:-), a urodziła się 50 cm, więc nie jest źle:-). Zdecydowanie lekarze to porażka.

reklama
Iwonka jest z 15 wrzesnia, tylko sowaczek nam sie cos przesowac niechce. a Ania z ktorego jest pazdziernika? Iwonka powoli bierze sie juz do siadania , ale jak na razie buja sie jeszcze na boki i denerwuje sie ze musi lezec :-). nawet nie zauwazymu a zaczna nam raczkowac:-)

Do góry