reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Wczoraj zapomniałam Zuzi!
Dałam na ręce koleżance w przedszkolu i pomagałam ubrać się dzieciakom, potem powiedziałam jej cześć i wyszliśmy. Patrze na wózek i coś nie tak. Wróciłam a ona już za mną biegła z małą :sorry:. Wszyscy się ze mnie uśmiali. Nieźle zakręcona jestem.
hahaha dobrze ze sobie przypomnialas jak jeszcze bylas w przedszkolu, a nie np juz w domu :-D

reklama
hahaha dobrze ze sobie przypomnialas jak jeszcze bylas w przedszkolu, a nie np juz w domu :-D

Jakby nie pusty wózek to nie wiem czy bym sobie tak szybko przypomniała :-D

Moja koleżanka opowiadała mi, że jej mama zabrałą ją do sklepu jak miała 4 lata i ją zostawiła przed sklepem, przypomniała sobie o niej dopiero w domu i szybko wróciła :szok:.

hej dziewczyny.no ja juz po pracy,maluszek oiadek zjadl i teraz ma drzemke,a ja chwile na neta. odpoczywac zamiar mam ,jutro wolne,hehe. mnie znow przeziebienie dorwalo,juz drugie w niedlugim czasie. na szczescie Macius ode mnie tego nie lapie.
musze sie pochwalic,wczoraj dostalam piekny duzy materialem oprawiony pamietnik,maz mi kupil... dlugo czekalam na to, bede pisac go o synku i dla niego,a dostanie to na 18 urodziny...nie powiem mu o nim wczesniej,chce by mial cos specjalnego ode mnie,jak kiedys mnie zbraknie przeczyta o sobie i o mamie i jej uczuciach... a ze mama ma pisanego niezlego to bedzie mial co czytac w te swoje 18 urodzinki heheh

Wstawajcie Dziewczyny! :-)
Mi wlasnie kamien z serca spadl bo Łukaszowi goraczka wkoncu spadla (37.2!).
Dzisial lekarz mowil, ze maly zdrowieje w oczach (badanie potraktowal jak zabawe bo sie smial i piszczal z radosci). Ale ze wzgledu ze tak malo jadl przez te ostatnie pare dni, jego waga spadla z 8.5 kg do 8kg :szok: A dlugi jest na 75 cm (wysokosc sredniego roczniaka hihihi).

Anna28 duży chłopak, niech szybko zdrowieje.
musze sie pochwalic,wczoraj dostalam piekny duzy materialem oprawiony pamietnik,maz mi kupil... dlugo czekalam na to, bede pisac go o synku i dla niego,a dostanie to na 18 urodziny...nie powiem mu o nim wczesniej,chce by mial cos specjalnego ode mnie,jak kiedys mnie zbraknie przeczyta o sobie i o mamie i jej uczuciach... a ze mama ma pisanego niezlego to bedzie mial co czytac w te swoje 18 urodzinki heheh

świetny pomysł:-)

Honda super pomysł z tym pamiętnikiem na pewno w dniu 18 urodzin będzie co czytać :-):-):-)
Anna28 super, że już lepiej a wzrost :szok: może koszykarz wyrośnie :-D:-D

reklama
Do góry