reklama
dziewczynki jeszcze jedno pytanie
jak robi sie kaszke dla dzieci na mleku modyfikowanym to mleko przygotowywuje sie ( w moim wypadku) jak dla pol rocznego dziecka i zageszcza sie kaszka??? czy mleko powinno byc zrobione z mniejszej ilosci tych lyzeczek???
kurcze nie wiem czy wiecie o co mi chodzi
jak robi sie kaszke dla dzieci na mleku modyfikowanym to mleko przygotowywuje sie ( w moim wypadku) jak dla pol rocznego dziecka i zageszcza sie kaszka??? czy mleko powinno byc zrobione z mniejszej ilosci tych lyzeczek???
kurcze nie wiem czy wiecie o co mi chodzi
Anna28
Fanka BB :)
u mojego Lukasza pojawily sie na gornej wardze takie biale plamki. nie jestem pewna co to jest, nie jest to widoczne bo sa one na wewnetrznej czesci wargi. Zauwazylam je przypadkowo jak Lukasz sie smial i otworzyl szeroko buzie. Wogole nie widac, zeby to mu przeszkadzalo, bolalo lub swedzialo. Moze to jest od ssania? ma wizyte u lekarza za 1.5 tygodnia to bede musiala sie zapytac.
Milan od 5 je kurczaka i krolika. Podobno cielecina moze uczulac wiec z tym sie wstrzymalam.Fresh dzięki, czyli mięsko nie od 6 miesiąca? Na słoiczkach jest od 6?
Śliczne foteczki dzieciaczków!
Anna28
Fresh83, czy moje oczy mnie myla czy rzeczywiscie twoj maluszek na drugim zdjeciu podpiera sie tylko na nozkach i raczkach, a dupka i klatka piersiowa sa w gorze? Jezeli tak, to brawo dla niego! Moj Lukasz jest wprawdzie mlodszy o 2 tygodnie od twojego synka ale jeszcze do tego wyczynu to mu troche brakuje narazie pelza po podlodze tylko na brzuszku ale o podnoszeniu swojego tyleczka to jeszcze nie mysli
szczerze to ja tez jestem w szoku ze on takie akrobacje robi;-):-)Fresh83, czy moje oczy mnie myla czy rzeczywiscie twoj maluszek na drugim zdjeciu podpiera sie tylko na nozkach i raczkach, a dupka i klatka piersiowa sa w gorze? Jezeli tak, to brawo dla niego! Moj Lukasz jest wprawdzie mlodszy o 2 tygodnie od twojego synka ale jeszcze do tego wyczynu to mu troche brakuje narazie pelza po podlodze tylko na brzuszku ale o podnoszeniu swojego tyleczka to jeszcze nie mysli
WIOLKA1509
beacia u mnie pomagalo dmuchanie cieplym powietrzem z suszarki na brzuszek( tylko z pewnej odleglosci) ale to uzaleznia moje mala teraz spi przy suszarce:-)
reklama
jesli mge podpowiedziec to sab simplex u nas zdawal egzamin w 100% tylko ze to niemiecki specyfik. Mozna przez internet zamowic troche kosztuje, ale oplaca sie Niedopuszczony jest w Polsce ze wzgledu na duze stezenie dimeticonu, ale pytalam wielu lekarzy i kazdy pozwolil stosowac.Nie wchlania sie w organizm tylko w takiej postaci jakiej jest przyjmowany w takiej tez wydalany takze bezpieczny i najwazniejsze skuteczny a oprocz pieluszek to jeszcze szuszarke zalaczalismy tylko uwaga to uzaleznia!!!!