beacia u mnie pomagalo dmuchanie cieplym powietrzem z suszarki na brzuszek( tylko z pewnej odleglosci) ale to uzaleznia moje mala teraz spi przy suszarce:-)
haha DOKLADNIE!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
beacia u mnie pomagalo dmuchanie cieplym powietrzem z suszarki na brzuszek( tylko z pewnej odleglosci) ale to uzaleznia moje mala teraz spi przy suszarce:-)
czyli tak jak myslalam ze jeszcze dodatkowo czyms przykryc ale to wtedy chyba mniejsze prawdopodobienstwo ze sie rozkopie kupie wyprobuje i dam znac;-)fresh co do spiworka to wydaje mi sie ze w zime bylo by malemu za zimno w nim.no chyba ze jeszcze bys na spiworek polozyla jakis kocyk albe cienka kolderke. ale jak sie zrobi cieple to mysle ze to super pomysl, zama zamierzam kupic Iwusi taki spiworek
dzien dobry
mam pytanko nie macie jakiegos super sosobu na koli uzywan infacol i ciut pomaga ale mój maluszek strasznie w nocy sie męczy pieluszki prasowałam i nic
aaaa zapomnilam czy uzywacie do spania spiworkow dla dzieci??? bo Milan strasznie sie rozkopuje w nocy i zastanawiam sie nad kupnem takiego spiworka tylko obawiam sie czy nie bedzie mu za zimno w nocy?
u mojego Lukasza pojawily sie na gornej wardze takie biale plamki. nie jestem pewna co to jest, nie jest to widoczne bo sa one na wewnetrznej czesci wargi.
aaaa zapomnilam czy uzywacie do spania spiworkow dla dzieci??? bo Milan strasznie sie rozkopuje w nocy i zastanawiam sie nad kupnem takiego spiworka tylko obawiam sie czy nie bedzie mu za zimno w nocy?
aaaaa musze sie wam pochwalic;-);-);-) posadzilam Milana i siedzi :-)
Zobacz załącznik 206777