reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
fresh co do spiworka to wydaje mi sie ze w zime bylo by malemu za zimno w nim.no chyba ze jeszcze bys na spiworek polozyla jakis kocyk albe cienka kolderke. ale jak sie zrobi cieple to mysle ze to super pomysl, zama zamierzam kupic Iwusi taki spiworek

fresh co do spiworka to wydaje mi sie ze w zime bylo by malemu za zimno w nim.no chyba ze jeszcze bys na spiworek polozyla jakis kocyk albe cienka kolderke. ale jak sie zrobi cieple to mysle ze to super pomysl, zama zamierzam kupic Iwusi taki spiworek
czyli tak jak myslalam ze jeszcze dodatkowo czyms przykryc:tak: ale to wtedy chyba mniejsze prawdopodobienstwo ze sie rozkopie kupie wyprobuje i dam znac;-)

Błażko śpi w śpiworku ale jeszcze jest przykryty kocykiem, a jak było zimniej to kołderką i przynajmniej nie jest rozkopany, u nas pomysł się sprawdził :-):-)

Dodałam kolejną fotke do kolażu.

kol.jpg

dzien dobry :)
mam pytanko nie macie jakiegos super sosobu na koli uzywan infacol i ciut pomaga ale mój maluszek strasznie w nocy sie męczy pieluszki prasowałam i nic :(

Stary sposób, ale działa :) u nas przynajmniej pomagało - cieplutkie siemię lniane. Dawałam po 30-40 ml 2-3 razy dziennie. Tylko musisz przygotować sobie smoka z większą dziurką.

aaaa zapomnilam czy uzywacie do spania spiworkow dla dzieci??? bo Milan strasznie sie rozkopuje w nocy i zastanawiam sie nad kupnem takiego spiworka tylko obawiam sie czy nie bedzie mu za zimno w nocy?

Od kilku dni używamy śpiworka i jestem bardzo zadowolona :) Mamy w pokoju 20-21 stopni, więc nie potrzebuje do tego dodatkowego okycia. Na noc pajacyk + śpiworek i mam pewność że nie zmarznie rozkopana.

u mojego Lukasza pojawily sie na gornej wardze takie biale plamki. nie jestem pewna co to jest, nie jest to widoczne bo sa one na wewnetrznej czesci wargi.

A nie dostawał w ostatnich tygodniach antybiotyku? Bo czasem po kuracji antybiotykowej robią się pleśniawki i z opisu wyglądają podobnie

reklama
Do góry