reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
rubi, jastina, dyta13, marzenka21 gdzie sie podziewacie???:-(;-)

Hallo dziewczynki!
Bardzo Was przepraszam za swoją długą nieobecność,ale mały był chory i przez tydzien na antybiotykach a jakby było tego mało to mi strasznie dokuczała ósemka.Nie mogłam normalnie funcjonować...Ach,ciężki mialam tydzień:sorry2:ale jest już wszystko w porządku:tak:
My od wczoraj rano robimy odcycowanie.Nie miałam zamiaru robić tego tak szybko,ale nasze nocki od dłuższego czasu sa w pół tylko przespane,także nie miałam innego wyjścia:-(Strasznie chodziłam nieprzytomna,a przecież w dzień też trzeba się zająć małym...
Także odciągam się i podaje mleczko małemu w butelce,jak na razie nie jest źle.Spodziewalam się,ze będzie o wiele trudniej:sorry2:

Dziewczyny przeglądam Wasze fotki i muszę przyznać,ze macie super przesłodkie dzieciaczki:tak:
Witam Wszystkie nowe mamusie i ich maleństwa!!!

witan nowa mamusie:-)
lagajka nie boje sie bo jak bylismy teraz u tesciow w polsce przez miesiac to mala spala na duzym lozku sama a ja tylko przechodzilam do niej w nocy na chwile i zasypiala dalej, teraz mamy zamiar wracac do polski i zaczynam myslec o kupnie lozka dla malej.
skarlet nie dawaj jej brokulow, u mnie bylo tak z cukinia,jesli to wysypka pokarmowa to powinna do jutra przejsc

Tami_dj witam!!!:-) ja jestem z podwala:tak:;-) ale moze sie spotkamy na wiosne gdzies w jaworznickim parku???;-)

dyta13 tak myslalam ze synek moze chory bo juz wczesniej cos napominalas:-( duzo zdrowka wam zycze:-) i przesylam fluidki:tak:

scarlet chyba nie masz sie czym przejmowac Zu wazy tyle co roczne dzieci:szok: niby na poczatku powinny przybierac ok 125 g na tydzien a pozniej juz mniej:tak: ta waga troche spowalnia:tak:

wiolka1509 trzymam kciuki za nocne spanie w lozeczku;-)My sie od dzis zabieramy porzadnie za to:tak:zobaczymy co z tego bedzie

witan nowa mamusie:-)
lagajka nie boje sie bo jak bylismy teraz u tesciow w polsce przez miesiac to mala spala na duzym lozku sama a ja tylko przechodzilam do niej w nocy na chwile i zasypiala dalej, teraz mamy zamiar wracac do polski i zaczynam myslec o kupnie lozka dla malej.
skarlet nie dawaj jej brokulow, u mnie bylo tak z cukinia,jesli to wysypka pokarmowa to powinna do jutra przejsc

A wracacie do PL na stale???

Też się dołączam :tak: Mój Xawery urodził się 28 września . Bidulek właśnie zaczął gorączkować ...... ząbki zaczynają dawać znać że zaras wyjdą :-) Ale mój synek twardziel jest :tak: . Służę radą :) Pozdrawiam wszystkie Mamuśki :))

[url=http://www.suwaczki.com/]
[/URL]

Ostatnia edycja:
Też się dołączam :tak: Mój Xawery urodził się 28 września . Bidulek właśnie zaczął gorączkować ...... ząbki zaczynają dawać znać że zaras wyjdą :biggrin2: Ale mój synek twardziel jest :tak: . Służę radą :) Pozdrawiam wszystkie Mamuśki :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry